Aavej 5, 4735 Mern

Villa med kælder - 7000 kvm park direkte til Mern Å - helt enestående.

SOLGT
Sydsjælland - Mern, centralt beliggende i byens midte nær indkøb, kirke m.m. Enestående ejendom, 6977 kvm. stor grund mod syd/vest, med Mern Å som nabo på en strækning af ca. 150 meter i skel, med deraf følgende gode og hyggelige fiskemuligheder fra den smukke og velanlagte parklignende have. Gennem årene tilplantet med et utal af forskellige træsorter samt frugttræer, frugtbuske og anden form for trævekst. Midt i parken en lille Indhegning til f.eks. ænder og gæs. -..
Volierer, hønsegård, carport, og anden form for deponeringsmuligheder er fint integreret i den megen bevoksning omkring beboelsen.

Beboelsen er højt beliggende og tilbagetrukket på grunden således at der fra beboelse og terrasse er den smukkeste udsigt over ejendommens parklignende have med lille havebasin og flere fliseterrasser- og kroge..
Indeholdende:
Lille hyggelig entre medåben trappe ned til underste etage, fint lille køkken med god skabs- og afsætningsplads samt diverse hvidevarer - desuden mulighed for spiseplads for 3. 2 smukke lyse stuer - begge med plankegulve og brændeovne, ligesom der fra den ene er udgang, via nyere smukt hjørneglasparti, ud til skøn terrasse. Lille skabsgang hvorfra der er adgang til soveværelse med skabe samt flisebadeværelse med bruseniche, vask og skabe.
Underste etage er indrettet med indgang direkte fra haven, toilet/bad med bruser, "kammer", viktualierum samt stort lyst og godt "arbejdsværelse" hvorfra haven OGSÅ kan nydes.

Fra Præstøvej køres ad Aavej op til ejendommen af en idyllisk "skovvej" frem til den ralstensbelagte gårdplads.

Et rigtigt lille paradis for have- og naturelskere - vanskeligt at beskrive - skel ses og opleves.