Aborrevænget 1, Nyråd, 4760 Vordingborg

PM`s (Magasinet Populær Mekanik`s) Californiske ønskehus - kan nu blive jeres

Vejene i området er alle lukkede - Aborrevænget er ingen undtagelse - men her skråner alt ned mod søen og udsigten bliver endnu bedre - jo tættere man kommer på - i det kuperede område.

Kvarteret er opstået i 90`erne - det er fuldt udbygget med meget forskelligartede ejendomme - for enden af alle vejere er der stiforbindelse ned til Hulemose-søen - der er også sti rundt om hele søen - bygget nye broer og platforme - hvor naturen kan indåndes i fulde drag.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af Kalvehavevej - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Sælger har oprindeligt selv ladet ejendommen bygge i 2002 og det er tydeligt, at der ikke - i Sydsjællandske findes en ejendom magen til - det her er helt specielt og en ener.

Når man ankommer til ejendommen er det første man møder - den markante facade - med de 2 store garageporte, der får ejendommen til at synes markant - men trods alt på en diskret måde.

Haven er i flere niveauer - lukket og oprindelig anlagt af havearkitekt - her er masser af pryd, plæne, flisegange og terrasser - hvor man på den store delvist overdækkede terrasse mod syd - er et smukt udsyn over Hulemose-søen og skoven.

Indgangen til ejendommen er på den østlige side og entre`en byder velkommen.

Inde til venstre ligger den store kombinerede stue og køkken med skydedørsparti ud til den overdækkede fliseterrasse med udsigt over søen og udgang til atriumgården, hvor solen kan nydes uden så som en enkelt vind og sætter rigtig mange ting ved ejendommen i perspektiv.

Fra køkkenet er der endnu lem med nedgang til god kælder - som de fleste vil indrette som enten vin- eller viktualiekælder.

Her er gæstebadeværelse - 2 store værelser samt et stort soveværelse - der ligger i umiddelbart forbindelse med forældrebadeværelset - med spabad og brus.

Hvis du ønsker noget (som ingen andre har - rent boligmæssigt) - bør I komme og opleve Aborrevænget.