Adelgade 101, 4720 Præstø

Idyllisk byhus med velholdt baghus fuld af muligheder

SOLGT
De fleste oaser er grønne og ligger i ørkenen. Men ikke alle. For her i Præstøs gamle bykerne finder du i stedet denne skønne, gulkalkede oase, der emmer af charme og idyl. Det afslører stokroserne, der lettere nonchalant hilser på dig, når du ankommer. Og det bekræfter hele den skønne verden, der åbner sig for dig, når du træder indenfor.

Det gælder for selve hovedhuset, for gårdhaven med de toppede brosten, for det søde, lille baghus og for haven. Oasen er ikke bare idyllisk, den er også fuldkommen fredelig og rolig. Og alligevel ligger den helt centralt i byen, så der er kort gåafstand til havnen, hovedgaden og det gamle torv. Det er en optimal placering, hvis du vil bruge baghuset til Bed & Breakfast, skrivestue, atelier eller en anden form for erhverv.

Hovedhuset ud mod gaden er indrettet med en stue, et køkken-alrum samt et badeværelse i stueplan, mens første sal byder på en stor stue og et værelse. Overalt er der flotte, gamle detaljer som eksempelvis kassetteloftet i stuen og den buttede bekkasinovn, der nemt varmer huset op.

Baghuset er indrettet med to værelser samt et badeværelse, og da det ligger på den anden siden af gårdhaven, er der fin afstand, så teenagere, gæster eller kunder kan opholde sig her, uden at I kommer til at sidde lårene af hinanden.

Samværet kan I dyrke i den smukke gårdhave og i den frodige have, hvor lystigt voksende og gavmilde figen- og pæretræer skaber en næsten sydlandsk stemning. En overdækket terrasse gør det muligt at nyde frokosten eller morgenkaffen udendørs allerede fra det tidlige forår og til langt ud på det seneste efterår.

Skal din dagligdag udfolde sig i fredelige, idylliske rammer? Bestil en fremvisning, og kom og mærk efter, om det skal være lige her i Præstøs gamle bymidte.