Algade 88, 1., 4760 Vordingborg

Blandt nogle af byens bedst beliggende ejerlejlighed - med henrivende udsigt

SOLGT
I Vordingborg Centrum med måske byens bedste beliggenhed udbydes stor spændende ejerlejlighed til salg.

Ejerlejligheden er beliggende på 1.sal i den smukke hjørneejendom - Algade 88 - som er nabo til Choco.

Fra lejligheden er der den mest vidunderlige udsigt ud over Torvet ( den røde plads), Ruinterrænet, Gåsetårnet, ned over voldgravene, og med kig til vandet, og denne smukke udsigt er der stort set fra hele ejerlejligheden

Til lejligheden hører der dejlig altan som giver frihed og mulighed for at nyde den friske luft, og det pulserende liv i området uden at skulle bevæge sig ned. Altanen er sydvendt og er så stor at den nemt rummer bord og stole til 6 eller evt. 2 drømmesenge m.m.

Der er her tale om at ejerlejligheden er en del af denne smukke markante bygning lige midt i byens hjerte - herfra gåafstand til indkøb, lystbådehavn, skoler, sports- og svømmehal, og Kirkeskoven.

Hele ejendommens tag, incl. manzarden, blev udskiftet i 2012 ligesom ejer af denne ejerlejlighed har bekostet udskiftning af lejlighedens vinduer og døre.

Lejligheden har rigtig mange gode kvaliteter, men man skal som køber stadig påregne, at der skal bruges penge til istandsættelse med bl.a. afhøvlning af gulve, sikkert også et nyt køkken og hvidevarer, ligesom maling af det hele ville friske gevaldigt op på tingene.

Via trappeopgang fra Algade til 1.sal hvor der er adgang til ejerlejlighedens entre. der smukt leder en videre ind til til det åbne "Tårnværelse" - som enten kan bruges til en hyggelig forstue eller tv-stue med de buede vinduer ud mod torvet.

Her er gæstetoilet samt stort flisebadeværelse med brus.

En meget stor, åben og lys stue, med den samme smukke udsigt til byens torv, Gåsetårnet og ruinterrænet.

Kammer/kontor samt 2 store værelser, hvor det ene har udgang til den sydvendte terrasse, men endnu bedre udsigt over "det hele".

Desuden køkken med spiseplads samt udgang til bagtrappen.

En lejlighed der kræver noget arbejde og midler og som herefter virkelig kan komme til sit rette.