Allindemaglevej 15, Estrup, 4100 Ringsted

UNIK JAGTEJENDOM MED ENESTÅENDE NATURPARK PÅ GODT 60 HEKTAR

ET PARADIS FOR NATURELSKERE.

Det er svært at vide, hvor man helt nøjagtigt skal starte og slutte, når det kommer til at skulle beskrive Lillemarksgård, som er en kæmpemæssig, unik gård- og jagtejendom beliggende små otte kilometer fra Ringsted ved Estrup - og i nem pendlerafstand fra København.

Lillemarksgård er en one-of-a-kind jagtejendom, der råder over godt og vel 60 hektar jord, som med stor omtanke og kærlighed er blevet passet og dyrket med det formål at tiltrække et rigt dyreliv. For fire år siden blev der bl.a. plantet 60.000 træer på grunden i forskellige formationer, og ellers byder naturen på en spændende vegetation bestående af forskellige planter, vandhuller, søer, moser og skov; tilsammen skaber dette et sandt paradis for naturelskeren, som vil tæt på dyrene - enten i form af gode jagtmuligheder eller blot for at beundre de smukke skabninger. Både fugle og dyr er rigt repræsenteret. Man ejer tillige en andel af Gørløse Sø, og et sted på grunden er der mulighed for at besøge den fine, gamle jagthytte, som virkelig indfanger landskabet og de attraktive jagtforhold.

"Jagthytten ligger helt unikt, lige ved vandkanten ud til mosen. Her befinder man sig virkelig midt i naturen med kig til vandet og sivskoven. Trafikken er milevidt herfra, og man hører ingenting. Det eneste, man kan se, er to høje vindmøller ude i horisonten - det er virkelig idyl på højt plan. Og om sommeren især er her helt fantastisk, da hele området er fuldstændigt levende af fugle!"

Sådan udtrykker sælger sig om stemningen ved den charmerende jagthytte, der har stået på grunden siden dengang, stedet stadig blev benyttet til klassisk landbrug. Dette er ikke længere tilfældet, nu hvor de mange hektar jord er lagt ud til jagt og natur - dog er her stadig landbrugspligt.

Der findes kun denne ene ejendom af sin slags og størrelse på hele Sjælland; bliver det større, vil der være tale om et reelt gods. At kalde stedet for et liebhaveri er bestemt ingen overdrivelse, og det konstante fokuspunkt er utvivlsomt naturen, der sniger sig ind fra hvert et verdenshjørne. Selve stuehuset og de tilhørende terrasser er bygget op omkring, at man til alle tider er i kontakt med naturens omgivelser, og der er således udsigt til både moser og de fine dådyr - som følger med ved overtagelse - fra ejendommen.

Stuehuset er pænt, lyst og særdeles rummelligt med sine 362 etagemeter, der bl.a. indeholder fire værelser - herunder et flot master bedroom med walk-in og eget bad - samt et tidløst køkken og flere yderst stemningsfulde opholds- og spisestuer. Ved siden af stuehuset er der opført en række store udhuse med plads til værksted, hønse- og dyrehold, lagerrum, maskiner og bilgarage. Her vil naturelskere, folk med pladskrævende hobbyer samt naturglade familier virkelig føle sig hjemme.

Denne godt 60 hektar store naturpark af en grund med hjortehold, fugleliv og varieret vegetation må og skal opleves "live!"