Amaliehaven 23, Masnedsund, 4760 Vordingborg

Enderækkehus med lukket have og overdækket terrasse, i lukket området

SOLGT
Bebyggelsen omkring Amaliehaven er et helt særligt sted.

Området er lukket, der er flisegange rundet i hele området, hvor der også er grønne arealer og lille sø.

Bebyggelsen består af en kombination af ejerboliger og andelsboliger, men alt bygget af samme bygherre og med samme udseende.

Boligen her er har et bebygget areal på 87 kvm. - hvoraf de 4 er som udhus/reskabsrum, der ligger oppe ved hoveddøren.

Facaderne er i varme og venlige farvet mursten og taget med grå tagsten.

Haven er lukket med hæk på 2 af siderne og mod syd, ser man endevægge ind mod nogle af den andre boliger.

Haven er anlagt med flisegange, pryd og en større overdækket fliseterrasse, der alt sammen er orienteret direkte mod syd.

Som ekstra bonus hører der separat egen carport med, som kun må benyttes af ejer selv.

Boligen er som sagt i eet plan og rigtig praktisk indrettet.

Entre`en med klinkegulv og fungerer samtidig også som fordelingsgang.

Her er klinkebelagt bryggers/grovkøkken med bord m/vask, vaskemaskine og samtidig også steder, hvor fjernvarmen er installeret.

Her er soveværelse samt brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv.

Stuen er lys, orienteret mod syd og har udgang til den overdækkede fliseterrasse.

Køkkenet er åbent med lille spiseplads og ligger direkte op til stuen.

Her er også yderligere et værelse, som kunne tjene til formålet som gæsteværelse eller kontor.

Masnedsund er navnet på farvandet mellem det sydligste Sjælland Vordingborg og øen Masnedø.

Sundet krydses af Masnedsundbroen som sammen med Storstrømsbroen mellem Masnedø og Falster er bindeled for såvel tog- som biltrafik mellem Sjælland og Falster.

Masnedsund er tillige navnet på de sydligste kvarterer af Vordingborg blandt andet med industri- og lystbådehavn, boligkvarteret Ore med Ore Strand og andre boligområder.

Vordingborgs første jernbane (Sydbanen) lå i Masnedsund og blev oprettet i 1870. Efter den første Masnedsundbro åbnede i 1883 kørte togene også til Masnedø med adgang til færgeforbindelse til Falster og 1897 fik stationen forbindelse med Kalvehavebanen.

I forbindelse med åbningen af Storstrømsbroen og den nye Masnedsundbro i 1937, åbnede den nye Vordingborg Station i den nordlige del af byen og Masnedsund Station mistede efterhånden sin betydning.

Nu er der til gengæld et andet stort byggeri i gang i forbindelse med den nye Storstrømsbroen og den kommende Fehmern-forbindelse, så der er virkelig tale om udvikling i området.

Masnedsund har stadig en masse goder muligheder - Netto og Lidl har placeret sig her - pizzariaet ligger her også - Rudolf Steiner Skolen ligger næsten "omkring hjørnet" - bybussen kører det meste ad døgnet - Marienberg Skolen ligger her også - sydhavnen har stadig plads til flere både og ligger kun 5 minutters gang væk - badestranden ved Ore (med blåt flag) kan man cykle til på 15 minutter og stationen med timedrift til København kan nåes indenfor 10 minutter på cykel og ligger i umiddelbar forlængelse af byens hovedstrøg.