Asylvej 4, 4850 Stubbekøbing

Murermester med 1.sal og kælder - i hjertet af Stubbekøbing by

Stubbekøbing er en rigtig hyggelig lille by, som har alt hvad man med rette må kunne forvente af dagligvare og specielbutikker, skolen lige om hjørnet, en aktiv havn for lystsejlere og infrastrukturmæssigt særdeles ideel, idet motorvejen - både syd- og nordgående nåes indenfor 10 minutter, der er ca. 20 kilometer til Nykøbing Falster, efterskolen Gundslevholm ligger ca.. 6 km. væk og i nærområdet er der flere små økologiske landsteder med friske råvarer og endelig er der cirka 60 minutters kørsel til København.

Hvis man ligger alle 3 plan sammen, altså stueplanet, 1.salen og kælderen, kommer vi rent faktisk op på 218 kvadratmeter.

Ydermere er der relativt stort kombineret udhus/garage på 88 kvm. - en stor træterrasse nederst i gårdhaven, en nem og overskuelig plæne, ekstra parkeringsareal på venstre side af ejendommen og sidst men ikke mindst stor lukket gårdhave, hvor indkørslen ligger direkte op til.

Ejendommen er nok det de fleste vil forbinde med en murermestervilla med alle dens dyder, de smukke facader i røde sten, taget med de røde tagsten, mange af de originale gamle vinduer o.s.v. og en hyggelig stemning, som man kun finder i de ældre ejendomme.

Sælger har lagt rigtig meget energi i ejendommen, men renovering af badeværelser, køkken, klinkegulve etc - men er nu parat til at give "stafetten" videre til en ny familie, der vil sætte pris på ejendommen.

Det hyggelige ydre går igen i det indvendige, hvor man i den ene gavl går op ad trappen til hoveddøren og bydes velkommen i entre`en.

Her er stort åbent spisekøkken/alrum med hvide elementer fra AUBO fra ca. 2008, alt i hvidevarer, viktualierum samt udgang til gårdhaven.

Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet og sælger har opsat en let skillevæg, for at etablere yderligere et værelse, men skulle køber have mere behov for en større stue, en væggen lige til at tage ned igen.

I entre`en er der også nedgang til kælderen samt åben trappe til 1.salen.

På 1.salen er der lille repos, stort soveværelse, børne/gæsteværelse samt brusebadeværelse fra 2008.

Kælderen er højloftet og tør (ifølge sælger) - her er gæstetoilet, fordelingsgang hvor der også er etableret brusehjørne og yderligere opgang til gårdhaven.

Her er viktualierum samt yderligere 3 gode disponible rum, til alverdens formål, ligesom der også her er etableret en nedgang, så har man barnevogn, motorcykel eller andet af større effekter, kan disse nemt komme ned og stå i tørvejr i kælderen.

Vi syntes der er rigtig mange gode muligheder og samtidig tæt på det meste.