Balle Strandvej 36, 4735 Mern

Ved fiskerlejet i Balle - med panoramaudsigt over vandet og egen havn

SOLGT
MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Der er ikke mange steder i Sydsjælland, hvor idyllen er så udtalt, som den er ved Balle Strand og fiskerleje, og der er ganske få ejendomme, der også har særskilt grundstykke med egen havn.

På vejen ned til både havnen og selve ejendommen, kommer det hele stille og roligt til syne, samtidig med at man kører langs skoven og de få ejendommen der ligger på vejen, sagte passeres og kysten stille roligt toner frem for en.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur, hvor også Viemose Skoven løber langs kysten - de 9 kilometer, indtil man rammer Kalvehave.

Ejendommen er opdelt i 2 matrikler.

Dels den grund hvor selve boligen ligger, den er skrånende med masser af plæne, har bækken mellem ejendommen her og naboen og på den anden side grænsende direkte op til skoven.

Her er også stort udhus, lille annex og meget stort parkeringsareal, med plads flere køretøjer.

Den anden matrikel/grund, som går ned til "daglig vande" og som også er fredet, er den hvor havnen ligger, her er også et lille skur og den øvrige del er med stor plæne, hvor der ikke må bygges noget overhovedet.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Sydsjællands smukkeste naturområder.

Man får den skønne panoramaudsigt over vandet både ude på den herlige haves terrassemiljø og fra flere af boligens rum.

Indretningen byder på 23 kvadratmeter stor kombineret klinkebelagt indgangsparti/udestue med masser af lys og udsigt ind til skoven.

Ind træder man i en lille - med praktisk fordelingsgang og overalt er det loft til kip, der giver en helt særlig fornemmelse i rummene.

Badeværelset er stort og med bruseniche, soveværelset er ligeså stort - yderligere stort værelse (som oprindelingt var 2 værelser og som sagtens kan reetableres)

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og i stuen er der store vinduespartier med havudsigt og udgange til terrassen, med trin ned til haven.

Ord og billeder kan dog ikke yde denne fantastisk beliggende fuld retfærdighed - vi anbefaler en fremvisning, så man får alle detaljer og det store overblik. Ring og aftal en tid.