3 længet ejendom på en fantastisk naturgrund i Nr. Frenderup på Vestmøn

Vil I have ro og fred, Dark Sky og uforstyrret udsigt til gravhøje? Med en skøn beliggenhed i Nr. Frenderups bakkede landskab på Vestmøn finder I denne stemningsfulde ejendom på en helt fantastisk naturgrund, tæt på Hjelm Bugt og Hjelm Huset.

Med over en hektar jord som alt ligger lige omkring ejendommen og grænser direkte op til de åbne marker, kan I gå tur på egen grund. Her er utal af muligheder f.eks for familen der vil have en ekstraordinær stor køkkenhave eller er drømmen at have heste, får eller andre dyr, er der rig mulighed for det eller måske børnene der kan ræse rundt på deres ATV`en - kunne det også lade sig gøre.

Ejendommen byder også på en solrig have, der er anlagt med flere terrasser, plantet frugttræer, der er gårdhavemiljø og her kan I ved nattetid sidde og betragte det uforlignelige fænomen Dark Sky med tusinde, funklende stjerner.

Sælger købte selv ejendommen i april 2020 har i perioden frem til dato virkelig investeret mange penge (ca. 1.5 millioner - kvitteringer haves) i ejendommen, dette bl.a. i form af:

Nyt tag fra 2022 på resten af udlænger (Pribo) - Udgravning af stuehus gulv, isolering og etablering af gulvvarme (VVS-firmaet Skærbæk og murermester Per Hansen) - Jordvarme anlæg Vølund 12.5 kWh (VVS-firmaet Skærbæk) - Ny kloarkering med tank tæt på vejen (murermester Per Hansen)Nyt badeværelse i stuehus (mangler fliser etc.). 1.salen er færdiggjort med isolering og gips vægge. Der er
isat ny dør og vinduer fra 2023 på 1.salen samt to store vinduer i stueetagen mod vest etc.

Man skal som køber se dette som en form for et projekt, hvor der er investeret rigtig mange penge og der skal stadig bruges penge, men det der skal gøres nu, er det lidt mere "sjove" med etablering af køkkenet, badeværelset, gulvene etc. - hvilket køber naturligvis skal være indstillet på, idet ejendommen ellers ikke giver nogen mening.

Dette salg er udelukkende foranlediget af personlige årsager for sælger.

Selve den oprindelig ejendom er fra 1931 - bestående af stuehuset - som senere i 1969 er blevet tilbygget til det som vi ser i dag - 2 gode sammenbyggede længer - der tilsammen danner en hestesko.

I den ene af udygningerne er der indrettet bryggers/vaskerum, teknikrum, stort åbent lokale, hvor nuværende ejers plan var og indrette et gæsteværelse/annex, her er fyrrum hvor jordvarmeanlægget står, garagedel med port både i den østlige og vestlige gavl, opgang til anvendeligt loft samt adgang til bygning nr. 3, der primært er indrettet som stort værksted med høj port og samtidig vil der i den østlige gavl, være mulighed for at etablere yderligere 2 garageporte - men det kan I altsammen se, når I skal have ejendommen fremvist.

Huset træder smukt frem i det grønne landskab med hvidpudset facade, sortmalet fundament, sprossede vinduer og et sort tag af eternitskifter.

I bydes velkommen i den omtalte baggang, som også fungerer som grovkøkken, her er plads til jakker og sko, ligesom der herfra er døre ud til længerne og indgang til selve boligen.

Sælger har fået etableret gulvvarme i hele stueetagen (indtil døren ud til mellemgangen og grovkøkkenet - her er ikke gulvvarme).

Hjemmets centrum er det store alrum, hvor det er meningen at køkkenet skal etableres og det hele forenes omkring den smukke udsigt over haven og de åbne marker, hvortil der også udgang via havedøren, til større fliseterrasse.

Videre byder underetagen på rum ment som soveværelse, påklædningsrum og rummet, hvor det nye badeværelse skal indrettes.

Flisebadeværelse med bruseniche samt klinkebelagt entre med gulvvarme og åben trappe til 1.salen.

Førstesalen er blevet inddraget, byggesagen er oprettet hos kommunen - men omstændighederne gør, at det meste er gjort færdigt, men der mangler finish, for at få det hele til og "spille" og så naturligvis få afsluttet byggesagen hos kommunen - men her lidt "higlighst" fra 1.salen så som loft til kip og blotlagte hanebjælker, massivt trægulv, vinduesparti med dør fra KPK i gavlen mod vest - der alt sammen bidrager til den landlige stemning, og herfra har I et uspoleret vue over de åbne vidder.

Trods den uforstyrrede beliggenhed kommer hverdagen til at glide nemt, for de daglige gøremål findes i nærliggende Stege, og familien kan følge vandrestien Camønoen "rundt på øen". Og I har blot en cykeltur til Hvide Klints fortrinlige strand.

Med sin gode størrelse og idylliske omgivelser excellerer huset til såvel børnefamilien, der ønsker rolige rammer om hverdagen, og som flexbolig for sommerhusfolket, der kræver plads og kvalitet - hele året rundt.

Kontakt os for at høre nærmere.