Baunehøjvej 10, Nr Frenderup, 4780 Stege

3 længet ejendom på en fantastisk naturgrund i Nr. Frenderup på Vestmøn

SOLGT
Vil I have ro og fred, Dark Sky og uforstyrret udsigt til gravhøje? Med en skøn beliggenhed i Nr. Frenderups bakkede landskab på Vestmøn finder I denne stemningsfulde ejendom på en helt fantastisk naturgrund.

Med over en hektar jord som alt ligger lige omkring ejendommen og grænser direkte op til de åbne marker, kan I gå tur på egen grund. Her er utal af muligheder f.eks for familen der vil have en ekstraordinær stor køkkenhave eller er drømmen at have heste, får eller andre dyr, er der rig mulighed for det eller måske børnene der kan ræse rundt på deres ATV`en - kunne det også lade sig gøre.

Ejendommen byder også på en solrig have, der er anlagt med flere terrasser, plantet frugttræer, der er gårdhavemiljø og her kan I ved nattetid sidde og betragte det uforlignelige fænomen Dark Sky med tusinde, funklende stjerner.

Selve den oprindelig ejendom er fra 1931 - bestående af stuehuset - som senere i 1969 er blevet tilbygget til det som vi ser i dag - 2 gode sammenbyggede længer - der tilsammen danner en hestesko.

I den ene af udygningerne er der indrettet bryggers/vaskerum, teknikrum, stort åbent lokale, hvor nuværende ejers plan var og indrettet rigtig stort badeværelse, her er fyrrum hvor pillefyret står, garagedel med port både i den østlige og vestlige gavl, opgang til anvendeligt loft samt adgang til bygning nr. 3, der primært er indrettet som stort værksted med høj port og samtidig vil der i den østlige gavl, være mulighed for at etablere yderligere 2 garageporte - men det kan I altsammen se, når I skal have ejendommen fremvist.

Huset træder smukt frem i det grønne landskab med hvidpudset facade, sortmalet fundament, sprossede vinduer og et sort tag af eternitskifter.

I bydes velkommen i den omtalte baggang, som også fungerer som grovkøkken, her er plads til jakker og sko, ligesom der herfra er døre ud til længerne og indgang til selve boligen.

Hjemmets centrum er det store alrum, hvor køkkenet fremtoner med fronter i trælaminat og hvidevarer.

Under madlavningen har I udsigt over det kuperede landskab, og middagen serveres i alrummets spisesektion, hvorfra der er udgang til haven.

Videre byder underetagen på to gode værelser (som oprindeligt var stuer og kan naturligvis fungerer som dette igen), lille walk-in-closet, stort flisebadeværelse med bruseniche samt klinkebelagt entre med gulvvarme og åben trappe til 1.salen.

Førstesalen er blevet inddraget, byggesagen er oprettet hos kommunen - men omstændighederne gør, at det meste er gjort færdigt, men der mangler finish, for at få det hele til og "spille" og så naturligvis få afsluttet byggesagen hos kommunen - men her lidt "higlighst" fra 1.salen så som loft til kip og blotlagte hanebjælker, massivt trægulv, skydeparti i gavlen mod vest - der alt sammen bidrager til den landlige stemning, og herfra har I et uspoleret vue over de åbne vidder.

Trods den uforstyrrede beliggenhed kommer hverdagen til at glide nemt, for de daglige gøremål findes i nærliggende Stege, og familien kan følge vandrestien Camønoen "rundt på øen". Og I har blot en cykeltur til Hvide Klints fortrinlige strand.

Med sin gode størrelse og idylliske omgivelser excellerer huset til såvel børnefamilien, der ønsker rolige rammer om hverdagen, og som flexbolig for sommerhusfolket, der kræver plads og kvalitet - hele året rundt.

Kontakt os for at høre nærmere.