Bellisvej 12, Kostræde Banker, 4750 Lundby

Luksuriøs vinkelbygget villa nær Dybsø Fjord

SOLGT
Bellisvej, i Kostræbe Banker, er beliggende mellem Vordingborg, Næstved og Præstø. Vi er tæt på naturen, nær den betagende Dybsø Fjord og alligevel kun 10 minutters kørsel fra motorvejen.

Området består af rolige villaveje, hvor børnene kan lære at cykle - og til villaen hører der en skøn, lukket have. Haven er overskuelig, og består primært af plæne men indrammes af hæk, som giver et uforstyrret privatliv.

Selve villaen er vinkelbygget i SR-design, og er opført i tidsløse moccafarvede sten i 1985. Taget er belagt med cementtagsten, og der er tilhørende integreret carport, et depotrum samt et redskabsrum til ejendommen.

Det første man ser ved ankomsten, er indkørslen belagt med grå granitskærver og indbydende havegange, som leder dig rundt i ejendommens skønne omgivelser.
Her findes flere fliseterrasser, hvoraf den ene har en meget smuk og nutidig overdækning.

Villaen er løbende moderniseret og spændende indrettet i forskudte plan. Når hoveddøren åbnes, bydes du velkommen i en mindre men hyggelig entre, belagt med klinkegulv. Ved kun 3 nedadgående trin, står du nu midt i husets kerne - en stor og lys opholdsstue, som ligger i forlængelse med villaens indbydende spisestue. Fra opholdsstuen er der adgang til et stort værelse, som for denne familie er indrettet til et hjemmekontor.

Villaen rummer endvidere et pænt soveværelse med indbyggede skabe, og direkte adgang til et privat badeværelse. Badeværelset er smagsfuldt udstyret med sænket karbad, stor bruseniche, vask/skabs arrangement samt toilet.
Der er god plads for børnefamilien, da ejendommen også byder på to gode børneværelser med indbyggede skabe, og et pænt badeværelse som hele familien har adgang til.

Villaens køkken er rummeligt og lyst. Det er indrettet med en god spiseplads og masser af opbevaringsmuligheder. Her er der desuden udgang til den dejlige overdækkede terrasse.

Der er gulvvarme i hele ejendommen. Et stort kombineret bryggers/fyrrum med vask, skabe og udgang til carporten og depotrummet. Gasfyret og varmtvandsbeholderen er udskiftet i 2019. Ejendommen har pæne klinkegulve, hvidmalede lofter og smukke indvendige døre.

Kontakt mægler for fremvisning.