Bergsøvej 19, Masnedø, 4760 Vordingborg

Den tidligere portnerbolig fra den hedengangne jernhavn på Masnedø med havudsigt

Helårs- eller Flexbolig - du vælger selv.

Når solen står op - spejles strålerne i vandet og giver en helt særlig solopgang.

Udsigten over vandet er lige så lang som øjet rækker med både den gamle Storstrømsbro og den nye Storstrømsbro under opførsel - som kulisser til dette flotte billede og dette fra stort set alle rum i boligen, som aldrig vil forsvinde.

Grunden der hører til ejendommen er selve boligens fundament og der er samtidig markeret yderligere areal, som man kan har brugsret over.

Konstellationen på stedet her er lidt speciel, idet hele området bliver ejet af en forening og hele områdets areal vil således blive stort fællesareal, som Grundejerforeningen skal drive. Dette betyder i praksis, at man frit kan bevæge over hele området - dog vil der til hver enkelt bolig være opsat nogle pæle, der markere tinglyst areal med privat råderet, for den enkelte bolig, men man vil ikke kunne komme til og eje dele af grunden, dette vil alt sammen være til fælles brug og afbenyttelse.

Grunden er hegnet ind, der er sø, engareal, egen privat strand, store grønne områder samt en gammel havn (der er mulighed for at lave aftale om bådplads i havnen, som trænger til renovering) og som dog ikke er en del af "ejendommen" - men det er tilladt og lade sin båd ligge for svaj, dog på eget ansvar.

Den tidligere portnerbolig fremstår med sine hvide facader og det røde tegl tag smukt og giver en flot kontrast til det grønne fra plæne og det blå fra havet.

Til denne bolig er der en ældre garage, der ligger op til boligen.

Hvis drømmen er et område med plæne der går helt ned til vandkanten, hvor det maritime liv kan nydes i fulde drag, kunne dette være en oplagt mulighed.

Masnedø er en lille ø - ca. halvdelen af ejendommene på øen er helårsboliger og den anden halvdel fritidshuse - forbundet til fastlandet med Masnedsund-broen, og selve Vordingborg by ligger umiddelbart ovre på den anden side.

På øen er der også en anden marina, der ikke ligger langt herfra og mulighederne for indkøb i Netto & Lidl er "lige ovre på den anden side" af broen.

Vordingborg har et ganske godt handelsstrøg - der er timedrift til København og området står over for en større udvikling på flere kanter.

Boligen er naturligvis moderniseret og alt fremstår i venlige lyse farver, der kun forstærker udsigten over vandet, fra stort set alle rum i begge plan.

Her er smukke trægulve, panoramavinduer, pudsede lofter og en helt særlige atmosfære, der giver stedet historie et vingesus, allerede når man træder ind.

Opgangen til hoveddøren sker fra en lille trappe til plateau, og videre ind i entre`en, der også fungerer som fordelingsgang samt med åben trappe til villaens 1.sal

Her forefindes gæstetoilet, lille baggang med trin ned til fyrrum, hvor oliefyret står og samtidig også fungerer som vaskerum/grovkøkken.

Her er et rigtig dejligt og smagfuldt spisekøkken med et væld af skabe og god afsætningsplads samt stort lækkert badeværelse med skabsarrangement med 2 vaske, spa/badekar og bruseniche.

I stueetagen desuden 2 sydvendte stuer med udgang til træterrasse og den skønne udsigt fra begge, samt yderligere 1 stue/værelse.

1.salen er utrolig rummelig og udover repos`en er der også 3 rigtig gode store værelser med fin udsigt fra alle.

Kom og lad jer forføre af den helt særlige stemning i et lukket community, hvor billederne kun viser en brøkdel af virkeligheden, som ganske enkelt skal opleves.