Bergsøvej 33, Masnedø, 4760 Vordingborg

Bergsøvej 33, Masnedø

SOLGT
Der er ikke mange steder i Danmark, hvor idyllen er så udtalt, som den er på Masnedø, og der er ganske få ejendomme, der er så velbevaret og fyldt med sjæl som bungalowen her og dens historie.

Bungalow`en er med sin originale arkitektur og autencitet en helt særlig "størrelse" og et vidnesbyrd om, hvad "Jernhavnen" var i fordumstider.

Det første syn der møder jer, er det idylliske og parklignende areal, der er lige "uden for døren" og strækker sig, helt ned til strandarealet og giver det hele endnu mere kant, med de blomstrende træer, de grønne buske og det sagte summen fra dyrelivet i den store sø, der ligger lige fremme.

Arealet med Bergsøvej er tidligere erhvervsareal - "Jernhavnen"- hvorpå der er 11 boliger - 8 fritidsboliger og 3 helårsboliger, alle beliggende med udsigt og adgang til vandet.

Boligen her er en helårsbolig, men kan også sagtens købes som Flexbolig, så om man ønsker og bo her permanent eller som sommerrecidens er helt op til en selv.

Ydermere er der også den store grund som hører til på 2092 kvadratmeter, som er både med plæne og sin egen lille skov og gemt lidt af vejen, ligger udhuset, der rummer plads til alt det, man ikke lige vil have inde i boligen.

Overalt er fornemmelse af "højt til himlem" samt "lys og luft" - der kombineret med alt der man får med, så som den smukkeste udsigt til både den nuværende Storstrømsbro og kan samtidig følge med i opførelsen af den nye Storstrømsbro, der begge skaber den smukkeste kulisse.

Ca. 4.0 ha. "friareal" der kan anvendes af alle beboerne på Bergsøvej og med mulighed for at have sin båd liggende for "Svej" og med adgang til privat badestrand.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald og plads er der rigeligt af.

Boligen skinner med sine flotte hvide pudsede facader og sorte tagpap-tag, en stor fliseterrasse orienteret mod syd og vandet, de høje gamle store træer der smukt kaster sine skygger henover det hele og samtidig kranser alt smukt inde.

Indvendig er boligen lige så smuk som udvendig, med de flotte gamle trægulve, hvide pudsede lofter og vægge samt hvor det tydeligt ses, at der er ofret penge på modernisering, så alt er lige til og flytte ind i og hvor udsigten til vandet er fra flere af rummene i boligen.

Hoveddøren til boligen ligger i den østlige gavl og ind træder man i entre`en - med dobbelt glasdør ind til fordelingsgangen med skabsplads og blik rundt til mange af de øvrige rum.

Stuen er lys og i vinkel, orienteret mod syd med panoramavindue ud mod vandet, her er muret pejs som ekstra hyggeligt element samt udgang til overdækket terrasse med trin med til den store fliseterrasse og haven, hvor udsigt til vandet og over området kun bliver endnu mere udtalt.

Køkkenet er elegant, lyst og praktisk, med hvide elementer og adgang til stort og virkelig brugbart viktualierum.

Yderligere 2 gode og store værelser, lyst flisebadeværelse med bruseafsnit, disponibelt rum samt klinkebelagt bryggers/baggang med nedgang til lille kælder.

En rigtig hyggelig bolig med en fantastisk spændende beliggenhed i rolige omgivelser få km. fra Vordingborg by.