Birkealle 35, 4760 Vordingborg

I flere plan - solidt - renoveret og mere end orden i tingene

De fleste af villeaerne i Birkealle kvarteret er fra 50`erne og mange vil sikkert kalde dem for "murermester-villaer".

Området ligger i den vestlige bydel og består af 4 veje - Birkealle/Elmealle/Platanvej og Kastanievej - som alle hænger sammen.

Nærheden til Vordingborg by er god - vi er stadig trukket lidt væk fra selve byen og kan alligevel komme derind på 5 minutter - selvom man går.

Området omkring denne villa byder på gode indkøbsmuligheder, kulturelle oplevelser og naturoplevelser. Alt ligger dejligt tæt på - her er let at komme til alfavej, ligesom byens handelsstrøg og togstationen med timedrift til København kan nås indenfor bare få minutter.

Byens publikum er alt fra den yngre familie til det modne ægtepar.

Byen har tre havne, to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære strand, Ore Strand.

Stranden ligger blot 4 kilometer væk fra den skønne villa, hvis du cykler gennem skoven. Tager du bilen, er du på stranden i løbet af bare 10 minutter.

Uddannelsesmulighederne i byen er ligeledes gode. Der er almindelige folkeskoler, handelsskole og gymnasium (ZBC, Zealand Business College), Rudolfs Steiner-skole, samt lærer - og pædagogseminarium. Vordingborg er hertil hjemby for Danmarks Borgcenter - det tidligere Sydsjællands museum.

En villa du bør se - Så kig forbi - du vil blive overrasket over de mange muligheder, villaen byder på.

Da sælger købte ejendommen i 2016, havde daværende sælgere allerede forestået rigtig megen renovering af ejendommen.

Efterfølgende har nuværende ejer også "gået rigtig til den" - Alt er nu til at flytte ind i og vi synes resultatet taler for sig selv.

Facaderne er flotte røde sten - Taget som er lagt i 2019 er de smukke røde tegl - Carporten ud mod vejen er i den ene side af grunden og Garagen der er mere tilbagetrukket, er i den anden side af grunden - i forlængelse af denne er et overdækket areal, med plads til alle sommerens fornødenheder.

I gavlen mod øst og ud mod vejen, sidder hoveddøren - som nås via trappen op til - ligeledes er der trappe ned til kælderen, som også kan bruges som indgang.

Haven er åben og giver virkelig plads til lyset, der falder smukt ind, både udenfor men så sandelig også inde i huset. Her er der rig mulighed for at bevare den store græsplæne til boldspil eller anden leg, samt kan køber sætte sit eget præg i forhold til en urte- eller prydhave.

Når man træder ind i huset, er der en entré, som giver et godt view til det meste af underetagen - lyset falder her flot ned fra den åbne gang med den hvide kvartsvingstrappe som forbinder etagerne og giver ligesom det hele lidt mere kant.

Køkkenet ligger ligefremme - det er åbent med spiseplads til hele familien, der er god arbejdsplads og fra spisepladsen kan udsigten til haven nydes.

Stuen er lys - har åben forbindelse med køkkenet og trin ned til den opvarmede vinterhave (som faktisk er en integreret del af stuen).

Fra husets vinterhave er der udgang til haven via trin ned til fliseterassen, som også går rundt langs husets side og om foran ejendommen.

På 1. salen ligger reposen - som også er fordelingsgang. Der er 2 værelser samt et dejligt soveværelse med fransk altan og et lyst badeværelse - hvor gulvvarmens stråler varmer dejligt om fødderne.

Kælderen er høj - den er tør, renoveret og rigtig anvendelig - her er bryggers, 2 disponible rum, en for kælder med indgangsdør og viktualierum med mulighed for at tilføre huset et ekstra badeværelse.