Birkealle 39, 4760 Vordingborg

Een-familieshus med fuld underetage, muret garage og lukket have

SOLGT
De fleste af villaerne i Birkealle kvarteret er fra 50`erne og mange vil sikkert kalde dem for "murermester-villaer".

Området ligger i den vestlige bydel og består af 4 veje - Birkealle/Elmealle/Platanvej og Kastanievej - som alle hænger sammen.

Nærheden til Vordingborg by er god - vi er stadig trukket lidt væk fra selve byen og kan alligevel komme derind på 5 minutter - selvom man går.

Området omkring denne villa byder på gode indkøbsmuligheder, kulturelle oplevelser og naturoplevelser.

Alt ligger dejligt tæt på - her er let at komme til alfavej, ligesom byens handelsstrøg og togstationen med timedrift til København kan nåes indenfor bare få minutter. Byens publikum er alt fra den yngre familie til det modne ægtepar.

Byen har tre havne, to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære strand, Ore Strand. Stranden ligger blot 4 kilometer væk fra den skønne villa, hvis du cykler gennem skoven. Tager du bilen, er du på stranden i løbet af bare 10 minutter.

Uddannelsesmulighederne i byen er ligeledes gode. Der er almindelige folkeskoler, handelsskole og gymnasium (ZBC, Zealand Business College), Rudolfs Steiner-skole, samt lærer - og pædagogseminarium. Vordingborg er hertil hjemby for Danmarks Borgcenter - det tidligere Sydsjællands museum.

Denne ejendom har, som en af de få ejendomme, i området en stor parkeringsplads med plads til 4 biler foran huset og med direkte adgang fra vejen.

Det naturlige sted at starte er ved hoveddøren - hvortil man kommer via 7 trappetrin og ind træder man i den kombinerede entre/fordelingsgang, hvor der også er trappe ned til underetagen.

Her er 2 værelser og det største bliver brugt som soveværelse, med udgang til fliseterrasse og haven, her er lyst flisebadeværelse med brus, åben lys stue med brændeovn samt mindre køkken.

Via trappen i fordelingsgangen kommer man ned til underetagen, hvor fordelingsgangen leder en naturligt rundt - ligesom der også herfra er opgang til haven.

Her er 3 gode store disponible rum, toilet, klinkebelagt vaskerum med install.for vaskemaskine samt med adgang til klinkebelagt fyrrum med tørreplads.