Bøndernes Vej 33, Ulvshale Strand, 4780 Stege

Solens lys refklekteres smukt i samspil med huset`s hvide indre

SOLGT
Der er ca. 100 meter til man står på diget og du har en storslået udsigt over Østersøen og yderligere ca. 100 meter, til du står med fødderne nede i vandet og samtidig adgang til den perlerække af naturområder, der omgiver Ulvshale Strand, seks kilometer fra Stege.

Senere kan du slentre langs den kilometerlange sandstrand og videre rundt på Ulvshale.

Den smukke ø byder på en usædvanlig oplevelsesrigdom med et væld af sjældne naturoplevelser samlet på et lille område med blandt andet gammel artsrig skov, hede med enebærkrat, fuglerige strandenge og lyngområder.

Hvis man ikke selv bor i en af de sidste ejendomme på Bøndernes vej, er det ikke et sted man eller bare køre forbi.

Her er masser af fred og ro, vejen er lukket og ejendommen ligger trukket godt tilbage fra vejen, hvor man sagte kører ned langs naboen, på dennes vej, hvor man har færdselsret.

Sommerhuset er i de rigtige farver, med sortmalede facader og en masser af vinduer, der sender et helt særligt lys igennem.

Her er også carport, et godt redskabsrum og yderligere overdækket areal, med plads til brændet.

Haven er stor, det meste er plæne og samtidig svejer de store træer sagte i vinden og kaster smukt skygger hen over grunden.

Boligen i en stand, så du kan komme her året rundt - og nyde årstidernes skiften.

Entre`en er også fordelingsgang.

Her 2 soveværelser, et brusebadeværelse - hvor ovenlysvinduet sender en helt koridor af lys ned i rummet.

Køkkenet er hvidt og åbent og har samtidig udgang til for haven.

Stuen er i vinkel - med muret pejs - hvor der nu er indbygget brændeovn, udgang til den store nye træterrasse og en vindue ud mod diget, der giver det hele endnu mere kant.

Vaskerummet har man adgang til udefra, hvor der både er vaskemaskine og tørretumbler samt plads til andre fornødenheder.

Områdets mange naturoplevelser inkluderer også lystbådehavnen i Stege og en golfbane omkring Stege Nor og ikke at forglemme Møns Klint. Nyord, der er landfast med Møn, byder på kunstnerisk kant med gallerier og flere kunsthåndværker-butikker - og fiskere, der sælger friske fangster på havnekajen.

Kort fortalt: Unikt liebhaver-sommerhus i anden række til Ulvshales strand og store naturoplevelser.