Bøtøvej 90A, 4873 Væggerløse

Stemningen og atmosfæren er intakt

SOLGT
Sagte falder roen på og følelsen af fritid sætter ind - straks som blinker ned af Marielyst Strandvej.

Jo længere man kommer ned af vejen - jo mere fornemmer man - at der er tale om anderledes og større område.

Marielyst er en ferieby på Falster med 703 indbyggere (2014), der ligger på østkysten af øen - i Guldborgsund Kommune. Pga. turister i sommerperioden, stiger indbyggertallet til over halvtredstusinde i højsæsonen, når man tæller nabobebyggelserne Bøtø, Elkenøre, Stovby og Sildestrup med.

Udover en af Danmarks bedste sandstrande, består selve byen Marielyst af et centrum med indkøbsfaciliteter, tøjbutikker, udskænkningssteder og spisesteder samt diskoteker.

I 1906åbnede den ene af områdets fire store gårde som badehotel. Det er denne gård, der har lagt navn til området "Marielyst" og siden 1971 været pensionisthøjskole under navnet Højskolen Marielyst.

Fra feriebyen er der ca. 2 kilometer til Væggerløse, 12 kilometer til Nykøbing Falster og 17 kilometer til Gedser.

For tredjeår i træk er stranden Marielyst kåret af Rejseliv.dk som 'Danmarks bedste strand'. Marielyst - er en rigtig perle ved Østersøen med dejlig børnevenlig badestrand med 20 kilometer blødt, hvidt sand. Byen har over 100 år på bagen som attraktivt ferieområde, med både feriehuse, gode campingpladser, hytter og hoteller.

Når byen er lagt bag sig - går turen videre ud i sommerhusområdet - hvor stranden kører parallelt på venstre side og fornemmelsen af at være midt ind i en skov - giver en helt særlig og hyggelig stemning.

Efter nogen tid svinger man til højre - kører sagte ned af den private fællesvej og ind til venstre kommer ejendommen til syne - der med sine sortmalede facader og taget med det lægtede tagpap - giver følelsen af et rigtigt sommerhus.

Grunden er lukket - det meste er plæne og høje gamle træer - der tilsammen giver masser af steder til ro og forbydelse på de forskellige terrasser.

Garagen er bygget magen til selve boligen - der er god plads og skulle behovet opstå - kunne der snildt blive et formidabelt gæsteannex.

Døren til ejendommen åbner udaf og det sorte opvarmede granitgulv byder velkommen. Entre`en fungerer også som grovkøkken - der er skabe og vaskemaskine passer fint ind. Badeværelset er lyst og rustikt. Brusenichen er muret og granitgulvet opvarmet. Der er 2 værelser. Køkkenet er åbent og i forbindelse med stuen - der lyst og har passer i udformning til resten af ejendommen.

Stue er lys ogåben. Brændeovnen kaster sin varme ud i lokalet - der er plads både til sofa og spiseafdeling - ligesom dobbeltdøren ud til terrassen - får haven til at komme helt tæt på.

De hvide loftet hæver det hele og de synlige bjælker med sildebens mønstret loft - sætter et smukt og stilfuldt punktum for det hele.