Boulevarden 24, 4760 Vordingborg

Markant og smuk herskabsvilla i flere plan i Vordingborg by

SOLGT
På en af byens mange attraktive veje - Boulevarden - i hjertet af Vordingborg by, omgivet af andre smukke og charmerende ejendommen, ligger denne herskabsvilla, med en yderst smuk og stilren fremtoning.

Patriciervillaen der er opført i 1917, ligger med gå afstand til alt fra skoler, bymidte og offentlig transport - en sjælden udbudt ejendom der desuden kan bryste sig af at have udsigt til Gåsetårnet og byens tage fra de øverste etager.

Med sine 311 m² (hvis man tæller, kælder, stue, 1.sal og hems-plan sammen) fremstår den hvidmalede villa, med det flotte gamle røde tegl og den lette, enkle og elegante stil, der kendetegner husets ydre, finder man ligeledes i de store, lyse rum indenfor.

De mange kvadratmeter bindes sammen af boligens smukke trappe med højt til loftet.

Villaen er i 2007 gennem renoveret i en form af en elegant istandsættelse, med sans for kvalitet og hvor detaljerne er gennemførte med respekt for husets oprindelse og sjæl.

Villaens facade ud mod Boulevarden er vestvendt og på højre siden af villaen er der flisebelagt indkørsel med plads til 2 køretøjer.

Med en flot opvokset beplantning er man sikret uforstyrrede rammer om udelivet, og både for- og baghaven er let at holde, da der primært er plæne, gamle træer, 2 overdækkede fliseterrasser, et redskabsrum og ellers bare tid til og nyde det hele.

Det smukke ydre går igen i det indvendige, hvor man ad den smukke trappe, ledes op til hoveddøren.

Bag hoveddøren bliver man budt velkommen til en entré med højt til loftet, en smuk hvidmalet trappe der forbinder stueplanet og førstesalen, ligesom der fra entre`en er nedgang til den højloftede kælder samt glasdør ind til husets imponerende lyse og åbne køkken.

Køkkenet er af mærket Poggenpohl med flotte mørke låger, alt i hvidevarer, sildebensparketgulv, mange praktiske opbevaringsløsninger og en dejlig stor kogeø oplyst af et unikt lys.

Fra køkkenet der har et imponerende lysinfald fra de mange vinduespartier er der desuden også udgang til stor træterrasse med trin ned til haven og glasdør ind til de 2 hyggelige stuer en suite, med plankegulve, karnap, stuk og rosetter.

I stueetagen findes ligeledes et smukt gæstebadeværelse med kar.

På husets første sal bliver man imponeret af det store åbne repos med fransk altan, masser af skabe (kan evt. opdeles til yderligere 1 værelse), flot badeværelse fra 2016 med fransk altan, luxeriøs stor bruseniche, fritstående kar samt gulvvarme.

Yderligere et ældre - men fuldt funktionsdygtigt badeværelse med brus, 2 meget store værelser med loft til kip og ovenlysvinduer - ligesom der fra det ene af disse værelser er udgang til lille altan, ud mod Boulevarden.

Fra den store repos er der samtidig opgang til den store hems, hvor der er monteret 2 store velux-vinduer, af typen der kan åbnes op og blive til en altan.

Den højloftede kælder, er med klinkegulv, for kælder, vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler, meget stort depotrum med gulvvarme, flisebadeværelse med brus og gulvvarme, opbevaringsrum samt godt værksted, med opgang til baghaven.

Er du til smukke detaljer som radiator skjulere, stuk, rosetter, afhøvlede bræddegulve, etc. - var det måske en meget god ide og kaste et blik på netop ejendommen her.