Bringtoftevej 8, Tøvelde, 4780 Stege

Lystejendom på Møn med tilhørende Anneks og skøn udsigt til Østersøen fra 1.salen

SOLGT
Der er ganske få steder i Danmark, hvor freden og roen er så udtalt som ved Bringtofte - centralt på møn.

Som et af de sidste hus på den stort set ubefærdede vej ud mod Østersøen - omgivet af åbne marker og de åbne vider, ligger ejendommen, som gemmer på alskens spændende detaljer og en charme der kommer lidt ind under huden.

I samme stil og i samme materialer er der bygget yderligere en vinkelbygning, der har flere funktioner, der i blandt et fuldt isoleret rum til atelier eller showroom, hvor der også er trappe til 1.salen med udgang til en ret stor tagterrasse, hvor udsigten til Østersøen kun blive endnu mere udtalt.

I den anden bygning er der indrettet en seperat lejlighed/anneks med badeværelse og åben soveafdeling.

Grovkøkken med trappe til 1.salen, indrettet som en lounge med stort vinduesparti ud mod Østersøen og udgang til den store tagterrasse.

Haven er fuldstændig lukket, her er masser af privatliv, en flisebelagt gårdhave og duften af havgus, forener ligesom det hele.

Området er rigt på naturoplevelser - man kan sidde tilbagelænet og nyde årstidernes skiften. Her er pragtfulde badestrande og flere steder på Møn er der lystbådehavne.

10 minutter fra ejendommen ligger Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme, det nye Geocenter ved Møns Klint. Turen til øens hyggelige købstad, Stege, tager 10 minutter.

Huset træder smukt frem i det grønne landskab med gulpudset facade og kombinerede sprossede og Dannebrogs vinduer.

Når man træder ind i huset, opleves det veldisponeret, lyst, venligt, imødekommende, med stort lysindfald i det sammenhængende rum:

Køkken, spisestue og opholdsstue, hvor et stort vinduesparti imod de fleste verdenshjørne, kaster sine stråler smukt ind i rummet.

Her er også brusebadeværelse, viktualierum med nedgang til frugtkælder, lille entre/træskogang samt åben trappe til 1.salen.

Overalt i stueetagen er der gulvvarme i el og en solid brændeovn, som giver, når den er tændt, en fin atmosfære, ligesom lyset fra skæret fra brændeovnen giver, det velholdte travertinertgulv, en ekstra smuk glød.

Førstesalen har smukt hvidmalet loft, der bidrager til den landlige stemning, og herfra har I et uspoleret view over de åbne vider ud til Østersøen.

Her er møblerbar repos, depotrum, toilet og et stort soveværelse med udgang til en god og meget anvendelig balkon, hvor man har det store "overblik".

Trods den uforstyrrede beliggenhed kommer hverdagen til at glide nemt, for de daglige gøremål findes i den nærliggende by Stege, som er hovedbyen på øen.

Med sin gode størrelse og idylliske omgivelser excellerer huset til såvel børnefamilien, der ønsker rolige rammer om hverdagen, og som flexbolig for sommerhusfolket, der kræver plads og kvalitet - hele året rundt.

Der er indlagt fibernet til ejendommen.

Kontakt os for at høre nærmere.