Bruntoftevej 18, Sørup, 4800 Nykøbing F

Flot firelænget landejendom med bindingsværk - I smukke naturrige omgivelser

Ejendommen emmer af rendyrket Morten Korch-stil med sort bindingsværk, der står godt til de hvide facader samt en fin vognport, som leder ind til det hyggelige gårdhavemiljø.
Foruden stuehuset med solceller byder længerne på et stort værksted med en ny port fra 2020, lift til bil og to hestebokse.

Hvis I vil, kan der etableres yderligere fire bokse og endnu flere, hvis et andet rum anvendes.

Endelig får I masser af opbevaringsplads, eksempelvis et rummeligt, isoleret pulterkammer over den ene længe.

For at holde den nydelige stand er der foretaget løbende renoveringer og vedligeholdelse af udvendige vægge, døre og vinduer gennem årene. I 2015 er ejendommen tilsluttet offentlig kloak og i 2019 er der indlagt Fibernet.

Inden døre fortsætter den stemningsfulde atmosfære med kig til det originale bindingsværk, og så har stueplan nærmest gulvvarme overalt med undtagelse af spisestuen, der har et trægulv.

Franske døre leder jer ind til den imponerende pejsestue med højt til loftet, klinkegulv og udgang til terrassen, og fra spisestuen møder I ligeledes det fine landkøkken, der er opsat i 2018, med bordplader i massiv egetræ.

På jeres videre færd støder I på to pæne badeværelser og et bryggers, ligesom I også finder et renoveret soveværelse med walk-in-closet fra 2016.

Som det sidste får I på vej op af trappeopgang fra 2016, tre værelser på første sal, hvoraf det ene har adgang til et pulterkammer/teknikrum.

Mellem Nykøbing Falster og Eskilstrup udfolder denne flotte, firelænget bindingsværksgård sig, der er et nedlagt landbrug med mange muligheder. Her er plads til den voksende familie, flere generationer, liberalt erhverv, Bed and Breakfast og sågar hestehold. Roen og idyllen er overvældende, og ikke blot i det smukke område med udsyn til skoven.

Allerede ved ankomst til den lange allé markeret af to kastanjetræer fornemmer I de yderst charmerende omgivelser blot 300 meter fra Statsskoven med shelter samt ride- og springstier. Samtidig ligger alle hverdagens fornødenheder inden for overkommelig afstand.

Hjemme på matriklen lægger rådyr tit vejen forbi den enorme have, der omkranses af høje træer.

På plænen kan I opstille trampoliner og andre legeredskaber eller anlægge en urtehave

Ved huset kan I slappe af på den sydvendte terrasse, mens der er på den anden side af huset venter et hyggeligt gårdhavemiljø.

Det er desuden muligt at leje en tønde land af en lokal landmand årligt fra maj til maj, og jordstykket har for nu været anvendt som hestefold.