Burrevænget 7, Kostræde Banker, 4750 Lundby

Dejligt sommerhus i naturskønne Kostræde Banker

SOLGT
Velkommen til Burrevænget 7 - et udsøgt og sjældent sommerhus som er indbegrebet af hygge og nærhed!

Ejendommen er beliggende i det naturskønne område Kostræde Banker, der er placeret mellem Vordingborg og Næstved. Herfra er der blot 7 km til den fine badestrand ved Svinø, 9 km til Avnø Naturcenter, som har et majestætisk fugleliv og nok er Sjællands bedste sted at spotte en sæl.

Dagligdagens indkøb kan nemt klares hos den nærtliggende Rema1000 der ligger blot 1 km væk. Ellers er der kun 14 km til Vordingborg og 14 km til Næstved, hvor der kan shoppes, nydes en frokost på cafe eller indtage aftensmaden på en af byernes mange restauranter.

Herudover kan København nås på en lille time.

Ejendommen er placeret på en rolig lukket vej og den fanger blikket med det samme, når man kommer kørende. Den sort-træbeklædte facade og det røde cementtegltag går rigtig godt sammen. Ved ankomst kan du enten parkere i den integrerede carport eller på den åbne gårdsplads hvor der snildt er plads til 4 biler.

Sommerhusets ydre facetter er i top. Haven er enkel og tænkt i planter der holder sig mere eller mindre i de grønne nuancer hele året.

Sommerens varme kan nydes fra den skønne træterrasse, som både har en overdækket og en åben del. Herfra er der kig udover hele haven, og man sidder fuldstændig ugeneret. Kan man godt lide lyden af vand der "bobler", så fås det også her - haven er udstyret med havebassin.

Når man træder indenfor, da bliver begejstringen bestemt ikke mindre. Sommerhuset er udstyret med gulvvarme overalt og varmekilden er en nyere luft-til-vand varmepumpe. Boligen indeholder en god og rummelig entre, et nyere badeværelse med flotte tidløse klinker, bruseniche og god plads. Der er to værelser i rigtig god størrelse og et bryggers som kan tilgås med tørre fødder fra carporten. I bryggers er der plads til vaske faciliteter.

Sommerhusets hjerterum må siges at være det store skønne køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Her kan familien samles omkring madlavningen, brætspillet eller en god film. Morgenkaffen kan let brygges i den integrerede kaffemaskine i køkkenet og derefter indtages på terrassen.

Til slut kan det nævnes, at der til ejendommen er et godt isoleret udhus, der anvendes som anneks og her er der ligeledes gulvvarme.

Lyder dette som noget for dig - så tøv ikke - ring allerede i dag og book en fremvisning!