Bydammen 8, Lekkende, 4735 Mern

Smukt restaureret med respekt for det oprindelige

- Optimalt som flexbolig med dokumenterede indtægter på 80.000 kr. pr. år -

Huset indbyder til ro og afslapning udenfor storbyen. På under en time sidder du under stjernehimlen i det store skønne udendørs vildmarksbad.

Huset er fremragende indrettet til at samle venner og/eller familie i rolige og afslappende omgivelser, også to familier med børn finder uden problemer plads, der er rige muligheder for adspredelse for alle aldre.

I tillæg hertil betaler udlejningsmulighederne alle faste udgifter på huset og mere til. Udlejningspotentialet kan måske sågar fordobles, de nuværende ejere har udover udlejning også selv flittigt benyttet huset.

En sjælden udbudt perle midt i den smukkeste sydsjællandske natur med et rigt dyreliv.

Stråtækt bindingsværk, nænsomt restaureret med bedste materialer og arkitektbistand, og fremstår i dag smukt og gennemført smagfuldt med al den rustikke charme, et stråtækt hus kan byde på. Gennem de sidste ti år, er der ofret 1,5 mill. kr på restaureringen blandt andet en helt ny førstesal, med karnapper og meget stor højde og bredde i det store opholdsrum med kip til loft, nye klinkegulve med varme fra den store rustikke masseovn i køkken all-rummet, nye badeværelser og nyt køkken.

I skal være særligt opmærksom på, at som en del af det oprindeligt autentiske i husets underetage som bidrager til hyggen, er der i yderdelen af køkken all rum - visse steder "kun" ca. 1,8 meter under nogle af de oprindelige bjælker.

Beskrivelse af huset indenfor

Stor flot og rummelig entre med cremefarvede klinkegulve med opvarmning fra masseovnen og trappe til første sal.

Herfra er der adgang til et lækkert gæstetoilet med brus, indbyggede spots i loftet, klinkegulve med varme, og et køkken/alrum med nyt køkken, cremefarvede klinker opvarmet af den store, rustikke masseovn i alrummet, i forlængelse heraf stort, dejligt værelse med trægulve. I den anden ende, også med adgang fra entréen, er der et helt nyt soveværelse med walk in closet/opbevaringsrum og smukt restaureret toilet med pudsede vægge, indbyggede spots i loftet, bindingsværk, klinker med gulvvarme og muret brus.

En høj rejsning på huset, skaber en stor førstesal med en fornemmelse af plads/rummelighed.

Her er højt til loftet/kip med hanebjælker og hvidolierede trægulve. Midt i det hele står en rustikt muret skorsten med tilhørende brændeovn og skaber en skulpturel oplevelse. Endnu et (sove)værelse fuldender huset.