Bygvænget 17, Ore, 4760 Vordingborg

Med de åbne marker og Rosenfeldt Skoven grænsende direkte op til baghaven

SOLGT
Nogle få kilometer udenfor Vordingborg by, finder du denne velholdte villa beliggende ca. 400 meter fra strandbredden, hvor man kan gå sig nogle gode turer og bl.a. nyde udsigten til Masnedø, Kuskeskov ved Rosenfeldt Gods o.s.v.

I bliver helt bogstaveligt høje af udsigten fra fra baghaven, der ligger direkte op til Rosenfeldts bølgende marker og lidt længere fremme venter selve den store smukke skov.

Idyllen kommer helt ind under huden, når lyden af rislen i træerne fra skoven "skyller" ind over den farverige have og op på en af de solrige terrasser, eller når solen farver himmelen orangerød ved aftenstid. Sidder I ude i haven, glemmer I hurtigt alt om tid og sted, for her får I følelsen af at være i jeres eget naturreservat.

Forhaven der er sydvest-vendt har den ene fliseterrasse og på bagsiden af ejendommen er næsten en helt lille gårdhave, med den mest fortryllende udsigt til de dejlige, grønne omgivelser og det ideelle sted at placere et par højbede, så kan I krydre sommerens salater med friske grøntsager. Der er naturligvis også en stor græsplæne, som rammes smukt ind af blomster, frugttræer og grønne planter.

Efter frokosten i det grønne, slår I blot et badehåndklæde om livet og går den korte tur ned til Ore Strands bløde sand og klare blå vand. I er som sagt også tæt på skoven, som inviterer til fredelige gåture i efterårets klare lys.

Samtidig tager det kun et kvarter at cykle til Vordingborg, hvor I finder skole, dagligvarebutikker og cafeer.

Her er også en muret garage, et overdækket areal med plads til cyklerne og yderligere udhus samt hyggekroge, der indbyder til afslapning og eftertænksomhed.

Ejendommen fremstår nydeligt med facader i røde sten, taget er røde tagsten og hoveddøren ind til ejendommen ligger i østgavlen.

Entre`en er præsentabel og fungerer samtidig som fordelingsgang.

Her er 2 værelser, yderligere stort soveværelse med skabe, flisebadeværelse med muret bruseniche og gulvvarme, spisekøkken med adgang til det store bryggers/baggang med vaskemaskine og tørretumbler.

Stuen er stor og rummer plads til både spisestue og dagligstue, hvor her også er pejs og udgang til den sydvest-vendte fliseterrasse.

Blev det nævnt at der kun er 1500meter til den eftertragtede Rudolf Steiner skole med børnehave og vuggestue.