Dalvænget 3, Nyråd, 4760 Vordingborg

Arkitektonisk og med masser af lys og fede detaljer

SOLGT
Vejen kurver sig rundt i det lukkede og kuperede område omkring Dalvænget. Det nyere børnerige kvarter er næsten fuldt udbygget med meget forskelligartede ejendomme og en god stemning.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af vejen - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af
hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Ejendommen fremstår som en moderne funkisvilla med skarpe, rene linjer og en meget funktionalistisk indretning.

Indkørslen er lang og ender nede i den store og rummelige carport og redskabsrum.

Haven er lukket og ugenert med en god kombination af plæne og beplantning, hvor der er tænkt over minimum af pasning og samtidig er skabt spændende "rum". Nemt, bekvemt og hyggeligt.

Fra den ene indgangsdør kommer man ind i bryggerset, som er praktisk indrettet med skabe, vask, bordplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Her er også placeret naturgasfyret, som sørger for gulvvarme til hele huset. Og allerede her i bryggerset, fornemmer man, at huset har en særlig ro og balance.

Dette understreges, når man fortsætter ind i den ene brede gang (med næsten 3,5 meter til loftet), som fører til tre store, lyse værelser til venstre. På højre side af gangen ligger det ene store badeværelse, så har man børn - evt. teenagere - vil de kunne have deres egen afdeling af huset.

Til højre ligger også multirummet - et oplagt sted til vinopbevaring, men der er også meget skabsplads, og der kunne såmænd indrettes et lille hjemmekontor.

Den anden indgangsdør fører direkte ind i endnu en bred, højloftet gang, hvor der er garderobe med plads.

Til højre ligger forældreafdelingen med et stort soveværelse, via det et decideret påklædningsværelse med masser af skabsplads og videre til et meget stort badeværelse. Begge gange munder ud i det store køkken-alrum og stue, som ligger i en uhyre praktisk og hyggelig samhørighed. Køkkenet vender "ryggen" med bla. stor kogesektion mod multirummet og den anden side med en stor, lys bordplade med vask mod selve stuen. Køkkenet byder på masser af arbejdsplads og store, praktiske skuffer.

Fra stuen som giver plads til både spisestue og sofaafdeling, er der udgang til den terrasse.

Hele det store rum er præget af masser af lys fra de store vinduer, som næsten ophæver grænsen imellem ude og inde.

Dette er virkelig en bolig, man skal unde sig selv at opleve, hvis man søger noget unikt i meget rene linjer.