Dalvænget 51, Nyråd, 4760 Vordingborg

Byggegrund i Nyråd - med nemt til alfa og skoven

SOLGT
Vejen kurver sig rundt i det hyggelige område omkring Dalvænget. Det nyere børnerige kvarter er godt i gang med og blive udbygget med meget forskelligartede ejendomme og med en meget velfungerende grundejerforening.

Selve grunden er lige til og gå til, der er en del høje træer og ellers udlagt med plæne.

Der foreligger ikke nogen boreprøver, så dette må man som køber selv stå for at få udarbejdet.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

Ikke lange herfra - på den anden side af Kalvehavevej - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.