Dalvej 11, Skaverup Strand, 4760 Vordingborg

I 5. række til fjorden - der nåes på kun ganske få minutter - ÅBENT HUS MED TILMELDING

SOLGT
DER HOLDES KUN ÅBENT HUS SØNDAG D. 9. MAJ KL. 11.30 - 13.00. TILMELDING PÅKRÆVET OG SKAL SKE SENEST FREDAG D. 7. MAJ KL. 16.00.

Fritidshusområdet ved Næs/Skaverup Strand på Sydsjælland, ligger ca. 7 km. fra Vordingborg by .

Det er indbegrebet af fred og ro - her er masser af natur - trafikken er minimal og man kommer helt "ned i gear".

Fjorden kan man gå til - det tager kun ganske få minutter - men her er ideelt fiskevand og vil man bade i det store friske hav, er der ca. 20 minutters cykeltur ud til den kysten og badestranden - hvor man går igennem Rosenfeldt Skoven og vil man have endnu mere natur - er det blot og køre videre ud til det naturskønne område på Knudshoved - en pragtfuld oplevelse for børn og voksne.

Som en lille kuriosa fortæller historien, at i yngre jernalder og vikingetid lå en lille bebyggelse på Næs i bunden af Avnø Fjord, hvor vikingeskibene kunne lægge til. Udgravninger har afsløret huse, værkstedshytter og brønde og et rigt fundmateriale, der fortæller om mange håndværksaktiviteter.

Ejendommen er fra 1967 - der er 53 kvadratmeter bolig og yderligere 2 udhuse på henholdsvis 18 & 6 kvadratmeter.

Det oprindelige hus står på sokkelsten - med tilbygningen fra 2006 er med støbt fundament - facaderne er af træ - det er rødmalet og taget er med sorte stålprofiler. Der er lukket flisebeagt gårdhave og en stor velpasset have, primæret udlagt med plæne og randbeplantning.

Ejendommen har været i familiens eje siden 1974, med nu er tiden kommet, til og give "stafetten" videre.

Ejendommen er nok det - som de fleste vil kalde et rigtigt sommerhus.

Stemningen af sommerhus er bevaret - man kommer for og slappe af og blot nyde at man har fri.

Den ene indgang til huset er fra gårdhaven - hvor man træder direkte ind i tilbygningen, som er en stor stue med loft til kip og masser af vinduer.

Køkkenet er åbent og ligger i åben forbindelse med stuen - hvor der er brændeovn og varmepumpe.

Der er fordelingsgang/entre med udgang til forhaven, toilet, rum med brusekabine, åben lille loungeafdeling i.f.m. stuen samt 2 værelser.

En ejendom der står fuldstændig klar til og fin til nye ejere.