Når udsigten over Hulemose-søen og den stor skov formår at tage pusten fra en

De fleste af vejene i området er lukkede - Damvænget er ingen undtagelse og alt ånder fred og ro - jo længere man kommer ned af vejen og ejendommen stille og rolige kommer til syne - i 2.række til Hulemose-søen.

Kvarteret er opstået i 70`erne - det er fuldt udbygget med meget forskelligartede ejendomme og flere steder - er der stiforbindelse ned til Hulemose-søen - der er også sti rundt om hele søen - bygget nye broer og platforme - hvor naturen kan indåndes i fulde drag.

Ejendommen her er tegnet og bygget efter sælges eget hoved og det hører med til historien, at der er tale om en "en-ejers-ejendom" og sælges udelukkende grundet særlige omstændigheder.

Selve boligen er i 2 plan, der er også stor carport, et endnu større udhus, flisebelagt indkørsel, flere solterrasser og en lukket have, der rummer plads til hele familien.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af Kalvehavevej - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

I facaden ud mod den lange flisebelagte indkørsel, er der både bryggersdør og hoveddør - og det er ved hoveddøren vi starter, med at træde direkte ind i entre`en - hvorfra der også er åben trappe til 1.salen.

Her er sydvendt og kombineret spisestue og hyggestue, med brændeovn og udgang til sydvendt overdækket fliseterrasse og haven.

Køkkenet er stort og rummeligt, med spiseplads og udgang til østvendt fliseterrasse og haven.

Her er 2 store værelser, flisebadeværelse med bruseafsnit samt stort klinkebelagt bryggers/baggang, med vask, bord samt masser af skabe til opbevaring.

For enden ad trappen til 1.salen, åbner der sig et helt magisk lys fra det vindues-skydedørsparti der er i opholdsstuen og en bred svalegang, hvor udsigten over Hulemose-søen og skoven virkelig kommer til sin rette.

Her er godt stort værelse samt stort soveværelse med adgang til forældre-badeværelse.

En villa der rummer det meste og som fortjener at blive set.