Drejerskovvej 29, Vintersbølle, 4760 Vordingborg

"Søeholm" en ejendom med naturoplevelser lige udenfor døren.

SOLGT
I det naturskønne område ved Vintersbølle på Sydsjælland - ved skov og strand - og samtidig kun 2 km. fra Vordingborg lystbådehavn. Fredfyldt med kun få naboer og dog tæt på skoler, indkøb, bustransport og motorvejsafkørsel 41 - kun 1 times kørsel fra København.
Ejendommen, der bærer navnet "Søeholm" har været i nuværende ejers besiddelse siden 1970 og ejer har siden da sat sit præg på denne skønne ejendom, som samtidig løbende er blevet passet og plejet, ude som inde.
Grunden er et kapitel for sig, med indkørsel til ralstensbelagt gårdsplads, et væld af bevoksning med smukke gamle træer, - plæne, prydbuske og stedsegrønt, - med adgang direkte ned til stranden, hvor der er mulighed for at benytte fælles bade- og bådebro, bålplads og havegrill m.m. - et eldorado for børn og voksne.
Ejendommen er indrettet således:
Vindfang i.f.m. ejendommens entre med åben garderobe og trappe til 1.salen. 3 gode stuer, den ene med muret pejs. Fra opholdsstuen dobb.dør ud til haven mod syd samt spisestuen. Meget stort spisekøkken/all-rum med vinduesskydeparti ud mod haven og vandet, brændeovn, hvidevarer, mange skabe og god afsætningsplads. Fra køkken adg. til bryggers med udgang til haven. Desuden 1 stort værelse/kontor samt badeværelse med stort karbad, bruseniche, 2 vaske og sauna. - Fyrrum med oliefyr.
Ejendommens 1.sal: 2 gode store soveværelser hvorfra der fra begge er udg. til tagterrasse mod syd.1 mindre værelse, toilet med håndvask samt fra repos opgang til loftetagen som er uudnyttet.
Tilbygning på 76 kvm. med toilet, depotrum og dejligt stort hobby/værksted. Lille frugtkælder til deponering. Udhus m/overfladetank og til opbevaring af haveredskaber.
En ejendom og dens omgivelser der skal ses og opleves.