Drejervej 6, Stensby, 4773 Stensved

Fritidshus i fredelige og landlige omgivelser - med skoven helt tæt på

SOLGT
Huset er et stråtækt bindingsværkshus, bygget før 1777, midt i skoven, der dengang gik helt op til Stensved.

Tænk jer, at huset dengang sikkert var beboet af en skovarbejderfamilie , mens Ludvig Holberg skrev teaterstykker i København, maleren Nicolai Abildgaard malede "Den sårede Filoktet" og Frederik den 5. var konge i Danmark - huset emmer af historie og ånd.

I de 25 år familien har haft ejendommen, er det blevet ført op til nutidens standarder med isolering af gulve, vægge og lofter. Gulvvarme i badeværelset og Fiberet. Vinduerne er renoveret af snedker, der er kommet "rigtige" fortsatsrammer indvendingt for år tilbage, bygget i de samme forskellige størrelser, som de gamle vinduer havde.

Tænk jer de forskellige årstider på landet. Foråret, hvor markerne sås til med korn lige uden for huset. Træerne og omgivelserne blomstrer med hundredevis af blomster i maj, juni og juli måned. Hækkene springer ud og der er tusindvis af Anamoner i skoven tæt på. Sommeren, hvor man kan vælge mellem de mange forskellige hyggekroge i den nemme have og måske vælge at bare at sidde og nyde stilheden, kun afbrudt af bladenes raslen og rovfuglenes skrig over skoven.

Sensommeren, hvor kornet høstes. Efteråret, hvor man kan nyde de kølige aftener bag en af de åben "stalddøre" i olielampernes skær med udsigt til mark og skov. Samt vinteren, hvor man hygger sig inden døre med ild i brændeovnen og stearinlys i stuerne.

Et denne perle nu er til salg, skyldes sælgers alder og ønske om at give "staffetten" videre til andre som vil sætte lige så meget pris på stedet for sælger.

I smukke naturskønne omgivelser i Stensby finder du denne fine historiske bolig.

Markerne ligger som genbo, der er en enkelt nabo og alt det vidunderlige fra skoven kommer helt tæt på.

Det charmernde ydre går igen i det indvendige og får en til give sit hen til fred og fordybelse.

Der er have på begge sider af huset, det meste er plæne, gode kroge til at nyde solen og en fantastisk udsigt over markerne, der ligger direkte overfor, skoven for enden ad vejen, så man har virkelig fornemmelse af, at have højt til himlen og naturens flora og fauna tæt på.

Hele herligheden ligger tæt på bl.a. den smukke Stensby, skov og vandet, hvor det er muligt at gå lange ture og løbe i stilhed. - Herudover er det muligt at ride i de omkringliggende skove.

Der er kun blot tre kilometer fra Stensved, der har skole og indkøbsmuligheder, ligesom der fra ejendommen kun er få minutters kørsel til motorvejsafkørsel og såles kun ca. 1 times kørsel til og fra København.

Til Vordingborg, Præstø og Stege på Møn, er der ligeledes kun 15 - 20 minutters kørsel.

Ejendommen præsenterer sig flot udefra med det ikoniske bindingsværk og hvidkalkede facader, det smukke stråtag, de sprodsede vinduer, skorstenen på tagryggen - som alt sammen flot komplementeret af de åbne vidder og langstrakte marker, der omgiver grunden.

Til ejendommen hører, desuden fritliggende carport med sammenbygget redskabsrum i træ og naturligvis også med stråtag og samme farver som selve boligen.

Indenfor bliver den historiske charme understreget i detaljer som klassiske lofter, synlige bjælker, flotte planke- og klinkegulve samt brændeovn. Hele huset emmer af en varm og lys atmosfære - og masser af hygge.

Når man åbner den ene af stalddørene i den sydlige facade og træder ind i entreèn, fornemmer man straks at man er i noget helt særligt og man får det helt særlige view gennem ejendommen.

Videre går turen ind i det smukke gamle landkøkken med lille spiseplads og vildt charmerende fadebur.

Her gæsteværelse hvor man kommer videre ud i badeværelset - holdt i samme stil som den øvrige del af ejendommen og med gulvvarme og videre herfra ud til baggangen, hvor oliefyret, vaskemaskine og tørretumbleren er installeret.

Selve stuen ligger inde til højre i entrè en, hvor brændeovnen står og luner, ligesom der herfra er adgang til det store soveværelse og yderligere rum med masser af skabe og plads til opbevaring.

Sælger oplyser endvidere, at stråtaget er fra år 2000, der er isoleret og rigtig meget mere, så der er mulighed for at være i ejendommen året rundt, uden at blive "kold om næsen".

God god ordens skyld skal man som køber være opmærksom på, at lofthøjden UNDER BJÆLKERNE er ca. 180 cm. og OP TIL SELVE LOFTET er variende højde fra ca. 198-207 cm.