Drosselvej 17, 4760 Vordingborg

Villa med fantastisk udsigt midt i byen, men alligevel på landet

SOLGT
Området er i den østlige del af byen - er populært og eftertragtet med beliggenhed oppe over lystbåde havnen - med vandets blå skær, hvor solens stråler reflekteres - og nærhed til skoven.

De 3 veje, der er forbundet rundt i kvarteret er "stille veje" - da det primært er dem, som bor der som passerer.

Ejendommen grænser op til fredede marker som tilhører Marienlyst Gods, med udsigt til godset, indsejlingen til Vordingborg Nordhavn og Farø.

Der er stiforbindelse til lystbådehavnen og herfra stier til skoven og langs vandet. Bybussen holder lige i nærheden på Nyrådsvej.

Byens centrale torv nås på få minutters gang ligesom hovedgaden. Uddannelsescentre og daginstitutioner ligeså. Der er time drift med togene både mod nord og syd.

Derudover er Vordingborg hjembyen for Danmarks Borgcenter. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

Ejendommen i nr. 17 er noget helt særligt. I denne ejendom spiller interiør og exteriør smukt sammen og de mange vinduer mod vandet og de åbne marker, giver en helt speciel oplevelse.

Ejendommen er vinkelbygget med fokus centreret omkring udsigten, både fra alle opholdsrum - men, også fra de mange store terrasser.

Haven er nem og overskuelig, hvor størstedelen er plæne og randbeplantning, som grænser op til de åbne marker, med vandet og skoven som baggrund.

Udsigten fra stort set alle rum i huset fremhæver stedets unikke placering, midt i en by, men alligevel ude på landet.

Stuen er åben med muret skorsten og indbygget brændeovn (nærmest som en form for møbel) - der er 3 udgange til terrasserne. Køkkenet ligger i smuk åben forbindelse til stuen.

Der er en hyggelig lille åben lounge/tv-stue, lyst flisebadeværelse med kar og smukt mosaikgulv, stort lyst soveværelse med skabsvæg og skydedørsparti ud til terrassen, samt åben entre med trappe ned til underetagen.

Underetagen er højloftet og klinkebelagt, med stort disponibelt rum med udgang til haven, åbent vaskerum samt nydeligt lyst brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv.