Drosselvej 18, 4773 Stensved

Et-plans villa med central beliggenhed i Stensved

SOLGT
Turen til og fra København af motorvejen tager ca. 1 time. Når turen går hjem og det høje punkt for enden ad afkørsel 41 toner frem - kommer et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur - Farø-broen og Storstrømmen - skoven, markerne til syne og den landlige ro falder automatisk på.

For enden ad afkørslen drejes til venstre mod Stensved - en lille køretur på under 5 minutter og byskiltet viser, at vi er ved at være hjemme.

Stensved er en mindre by - men den byder på mere end hvad man måske forventer - 2 supermarkeder, boldbane, sportshal, skole, o.s.v. - alt væk fra storbyens stress og larm.
Faktisk ligger supermarkederne i baghaven og skolen ligger blot 500 m væk - og som ekstra bonus, så skal børnene aldrig krydse store veje for at komme dertil.

Området er også rig på natur og kultur - bl.a. Petersværft - der består af en lille gruppe velbevarede, kønne huse, en barklade og en bro, hvor man kan ankre op. Dette intakte kulturmiljø, bygget af Peter Johansen, finansmand og godsejer, var en kort overgang skibsværft omkring 1777, og fra 1807-1814 fungerede værftet som fl ådebase under Englandskrigene. På begge sider af Petersværft breder skovene sig, Stensby Skov mod vest og Langebæk Skov mod øst. Nær kysten finder man stadig statelige flådeege. Egetømmeret blev brugt til bådbyggeri og egebarken brugtes til garvning. Barken opbevaredes i Barkladen
inden den blev fragtet videre.

Petersværft ligger ud til kysten mellem Stensved og Langebæk.

I hjemmet på Drosselvej 18- der ligger blot få minutters gang fra indkøbsmuligheder - er der plads til flere køretøjer i indkørslen, hvor der er flisebelagte parkeringsarealer. Her er sågar en garage.

Når man træder indendøre, da mødes man af en stor rummelig entré, som også fungere som fordelingsgang. Her kan man komme til boligens øvrige rum.

De to døre på venstre side fører til gode værelser, hvoraf det ene i dag anvendes som spistestue, og det andet indeholder en masse indbyggede skabe, som giver gode opbevaringsmuligheder.
Døren lige overfor hoveddøren er til badeværelset, som i dag har badekar - skønt hvis man har mindre barn/børn.

Dørene på højre side fører hemheldsvis til boligens stue, hvorfra der er udgang til den meget simple men rigtig gode have.
Den anden dør er til køkkenet. Her kunne man evt. undersøge, om det vil være muligt at åbne op mellen disse to rum, så man kan etablerer køkken/alrum, såfremt man er til dette.

Fra køkkenet kommer man ud til boligens bryggers.