Drosselvej 2, 4760 Vordingborg

Liebhaverejendom med unik vandudsigt-Åbent Hus 19.09. kl. 13.00 til 15.00

Området der er i den østlige del af byen er populært og eftertragtet med beliggenhed oppe over lystbåde havnen - med vandets blå skær, hvor solens stråler reflekteres - og nærhed til skoven.

De 3 veje, der er forbundet rundt i kvarteret er "stille veje" - da det primært er dem, som bor der som passerer.

Ejendommen har fra 1.salen også udsigt til de fredede marker som tilhører Marienlyst Gods, med udsigt til godset, indsejlingen til Vordingborg Nordhavn og Farø.

Der er stiforbindelse til lystbådehavnen og herfra stier til skoven og langs vandet. Bybussen holder lige i nærheden på Nyrådsvej.

Byens centrale torv nås på få minutters gang ligesom hovedgaden. Uddannelsescentre og daginstitutioner ligeså. Der er time drift med togene både mod nord og syd.

Derudover er Vordingborg hjembyen for Danmarks Borgcenter. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

Huset er et 50'er hus, som blev erhvervet i 1997. Det er løbende blevet vedligeholdt, moderniseret og er ombygget i 2007 med en helt ny tagkonstruktion, som tilførte huset to store rum i tagetagen og en karnap i køkkenet.Arkitekten lod sig inspirere af Gåsetårnet - byens vartegn - og tegnede et zinkbeklædt ”tårn” med et selvstændigt udtryk. Det gamle eternittag blev udskiftet med et tegltag. Materialevalget er det solide materialevalg, som kendes fra murermestervillaer. Huset fremtræder derfor eksklusivt
I forhaven møder du en mindre skov af hortensiaer i forskellige størrelser og farver. Når du nærmer dig huset, vækkes nysgerrigheden. Hvad mon der gemmer sig bag det zinkbeklædte ”tårn” og husets forskudte planer. Hvad mon baghaven gemmer på?
Når du træder ind ad hoveddøren, kan du gå flere veje rundt i huset. Tager du fem trin op ad egetræstrappen i gangen kommer du op til værelsesafdelingen, som indeholder to mindre værelser, et stort soveværelse samt brusebad og toilet. Soveværelset har fransk altan ud mod baghaven. Alle tre værelser og den lille fordelingsgang er med parketgulve i bøgetræ.
Hvis du vælger at gå til venstre, når du kommer ind ad hoveddøren, kommer du enten ind i køkkenet eller i spisestuen. I forbindelse med ombygningen blev køkkenet udvidet med en zinkbeklædt karnap - vores egen lille "hjemme-cafe", hvorfra der er en dejlig udsigt til den skønne forhave og vandet. Køkkenet er arkitekttegnet og tilpasset en børnefamilies behov for skabsplads. Køkkenelementerne er fra HTH. Varmluftsovn, wokbrænder og gasblus fra Gaggenau. Gulvet er i kirsebærtræ.
I spisestuen med egeparketgulv er der udgang til en skøn, overdækket terrasse med mange anvendelsesmuligheder, ex. spiseplads og udekøkken. Fra spisestuen har du adgang til et kontor. Spisestuen har tidligere været en vinkelstue, og det er muligt at genskabe den. Der er et smukt lysindfald i stuen fra to ovenlysvinduer over den dristige og skulpturelle trappe tagetagen. Trappen er udført i massivt egetræ.
I forbindelse med ombygningen blev huset også udvidet med en stor lys stue og et stort disponibelt loftsrum med 4 Velux ovenlysvinduer. Fra den lyse stue er der en betagende udsigt ud over Storstrømmen gennem et stort panoramavindue. Her kan du følge lyset over vandet fra solopgang til solnedgang.
Bag hoveddøren i gangen finder du et lille, charmerende gæstetoilet. Fra gangen er der nedgang til kælderen. Kælderen er høj og tør. Her er karbad, vaske- og strygerum. I den tidligere sauna er der indrettet vinkælder. Der er desuden viktualierum og to depotrum. Det ene med grovkøkken. Herfra er der udgang til baghaven.
Baghaven er en blanding af nyttehave og prydhave med mange hyggelige uderum. Her er æbletræer, blomstrende buske, stauder, roser og løgplanter. Der er gode muligheder for varierende sanseoplevelser i haven året rundt.
På terrassen kan du sidde ugeneret bag læmuren og nyde havens fugle tage bad i et lille vandbassin. "Driveriet" er indrettet som en hyggelig udestue. Her står en gammel, kroget vinstok, som giver søde, blå druer i efteråret.
Alle moderniseringer er udført af professionelle håndværkere i kvalitetsmaterialer. Alle udvendige døre og vinduer er udskiftet til nye med aluminium udvendigt og træ indvendigt. Vindueskarme er i granit/marmor.
Det disponible loftsrum, som er på 44 kvm, forventes godkendt til beboelse - byggeansøgning er under udarbejdelse. Fra loftsrummet er der også udsigt over vandet og Oringepynten.

En virkelig skøn og anderledes villa med mange muligheder, - skønt beliggende i et af byens mest eftertragtede villakvarter.