Druevej 7, Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg

Smuk udsigt over vandet og god tagterrasse

SOLGT
Ligegyldig hvilken vej man vælger for at komme til Bakkebølle Strand - rammes man af marker, skov og den frie natur, inden skiltet viser ned til området.

Vejene i området er lukkede - og som den sidste vej i den gamle del af udstykningen ligger Druevej - hvor udsigten over vandet kun bliver endnu mere betagende - jo længere man kommer ned ad vejen.

Ejendommen ligger i 2.række ud mod vandet - udsigten er betagende - hvor solens stråler reflekteres i det blå vand og kaster lyset ind i ejendommen - mens man står i stuen og nyder - ikke bare vandet - men også både Farøbroen & Storstrømsbroen.

Som den eneste ejendom i udstykningen er der her opført stor tagterrasse, hvor udsigten kun bliver endnu mere eminent.

Om sommeren er der privat badebro og et lille bådelaug.

Ejendommen er mere bygget som et helårshus, med alle de dyder man må forvente, såsom jordvarmeanlæg & gulvvarme overalt, solpaneler og virkelig megen plads - både ude og inde, til og nyde tilværelse i.

Udover selve boligen er der store overdækkede arealer samt en kombineret carport med redskabsrum.

Ejendommen ligger højt på grunden, med en god lang indkørsel. der er masser af terrasse, en mindre swimming-pool, plæne etc. og indbyder virkelig til at man - i det grad - føler sig hjemme, allerede når man parkerer bilen.

Der er brugt utrolig megen plads på det åbne køkken- og stuemiljø og skaber en helt særlig stemning - hvor ordet plads virkelig kommer til sin rette.

Ejendommen opvarmes fra jordvarmeanlæg og overalt i ejendommen er der opvarmede klinkegulve og alt er nemt og let at holde.

Køkkenet er lyst - der er udgang til den overdækket terrasse og fokus rettet mod udsigten over vandet.

I åben forbindelse ligger den store stue - som munder ud i havestuen og med alle de vinduer der er, strømmer lyset ind i ejendommen.

Her er også stort soveværelse med udgang til haven og forbindelse med, ligger det store af de 2 badeværelser, med loft til kip, kar og brusebad.

Her er yderligere et værelse, et mindre brusebadeværelse samt grovkøkken med udgang til den store overdækkede terrasse.

Såfremt køber ikke ønsker og overtage disse bygninger (som de p.t. er og forefindes), bekoster og foranstalter sælger disse nedrevet inden overtagelsen.