Dueurtvej 8, Kostræde Banker, 4750 Lundby

På et af de højeste punkter i udstykningen - vinkelbygget og med stråtag

Hverdagen bliver lidt mere spændende, når man kommer hjem til - og lever i et hus, der i den grad sætter dagsordenen for, hvad indbegrebet af hygge, fred og ro rent faktisk kan.

Huset byder på 240 hyggelige og stilfulde kvadratmeter, og den særlige udformning skaber tanker til landhuset, uden at det går udover funktionaliteten - for dette hus er som skabt til familien, der værner om hygge og samvær. Ligesom huset så er der masser af hyggekroge i den smukt varierede have, med særligt fokus på nemhed i hverdagen.

Der er flere solrige terrasser og skyggefulde pletter, hvor man kan nyde aftensmaden eller blot slappe af efter en begivenhedsrig uge.

Åbne vidder er vel et ret favnende ord for haven og grunden, der også byder på en stor plæne og hvor der flere steder er den smukkeste udsigt over området og fjorden samt et sted hvor børnene kan lege trygt.

Ankomsten til ejendommen byder på en stor flisebelagt indkørsel- og parkeringsareal, hvor der er muret garage (opført i samme stil som selve boligen) og yderligere dobbelt carport i træ.

Netop tryghed rimer også på beliggenheden. Dueurtvej er en privat fællesvej, uden den store trafik og her finder man et rigtigt godt naboskab.

Vi befinder os i Kostræde Banker midt imellem Næstved og Vordingborg. Her er der blandt andet REMA1000, børnehave og bussen til den nærliggende Svend Gønge-Skolen går næsten uden for hoveddøren.

I nærområdet finder man også smuk natur, såsom Svinø Strand og Dybsø Havn, som er et mindre fiskerleje med et par bådebroer, der sættes op i sommerhalvåret. Endvidere kan nævnes Avnø - tidligere flyveskole, hvor der nu er natur center, der er kendt for sit vådområde og fugleliv, hvor man kan opleve havørne og fiskehejrer. Endvidere er der kun kort afstand til Lundby, hvorfra der er togforbindelse til København, ligesom der er nem adgang til motorvejen mod København/Rødby.

Hvad angår huset, så er der rigtig mange ting at fremhæve. Lad os begynde med lidt af det praktiske - stråtaget er udskiftet i 2008 incl. garagen og med brandsikring, alle vinduerne i stueetagen (med undtagelse af 1 stk.) er udskiftet i ca. 2006, alle 3 badeværelser er blevet renoveret i ca. 2006 og gasfyret er fra november 2010.

Forestil jer dertil en vinkelbygget ejendom i kalksandsten, med atmosfæren og hyggen som et landhus, dertil en stor grund og yderligere 2 seperate helårsgrunde (fungerer p.t. som yderligere have for sælger - men kunne også sagtens sælges seperate videre).

Disse 2 helårsgrunde er IKKE byggemodnede - men har til gengæld en smuk udsigt over fjorden og naturligvis med hver deres eget matrikelnummer.

Hoveddøren ligger i sydfacaden ud mod selve Dueurtvej og ind træder man i entre`en, der med sit flotte marmorgulv byder velkommen indenfor.

Entre`en går videre ud i klinkebelagt fordelingsgang, hvor der en lille seperat afdeling, med stort værelse og smukt lyst flisebadeværelse med brus og gulvvarme.

Her er klinkebelagt bryggers/baggang, lyst flisegæstetoilet samt stort kombineret køkken/alrum med udgang til vestvendt lukket fliseterrasse, brændeovn og loungeafdeling med kig til fjorden samt forstue med marmorgulv, udgang til østvendt terrasse samt spindeltrappe til 1.salen.

På 1.salen er der stor repos med kviste og som sælger benytter til kontor samt meget stort soveværelse med fransk altan og kvist, hvor udsigten til fjorden kan nydes fra sengen.

Stort lyst flisebadeværelse med brus, gennemgangsværelse samt yderligere stort værelse med udgang til svalegang, med smuk udsigt over fjorden.

Overalt i boligen føler man den hyggelige stemning, som også det udvendige udstråler.