Dyrehaven 21, Nyråd, 4760 Vordingborg

Lukket hjørnegrund - haven mod syd og en villa hvor tingene spiller

SOLGT
Udstykningen omkring Dyrehaven er fra 80`erne - der er flere veje - hvor de alle er lukkede og trafikken minimal.

Der er velplejede fællesarealer - legeplads til børnene og en god stemning. Området passes af en meget velfungerende grundejerforening.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af vejen - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Villaen er bygget af en lokal bygmester - Knud Jensen - som gennem tiden har bygget rigtig mange ejendomme.

Her er masser plads - 154 kvadratmeter i selve boligen - for at være mere præcis - en carport med plads til 2 biler og 2 skure i haven - med plads til haveredskaber og havemøblerne - som kan står trygt og godt i vinterhalvåret.

Haven er lukket - det meste er plæne - der er prydbuske og et par enkelte træer - der er med til og kaste lidt skygge - når solen bager ned fra himlen.

Her er 2 indgange - den mest naturlige og bruge er ind til bryggerset - men her er også en decideret entre.

Bryggerset er stort - det er med klinkegulv - masser af skabe og fungerer også som vaskerum - hvor både vaskemaskine og tørretumbleren er installeret.

Inde til højre ligger en værelsesafdeling - hvor familien 2 teenagepiger har hver deres værelse og privatliv.

Inde til venstre ligger køkkenet - det er fra 2007 - lyst & åbent - har alt i hvidevarer og hænger naturligt sammen med spisestuen - som nok mest bliver brugt som allrum og hvor der samtidig er skydedørsparti ud til den delvist overdækkede fliseterrasse og haven.

Stuen og køkken/allrum er åbne og ligger lige op ad hinanden - der er brændeovn og selve dagligstuen har stort vinduesparti - hvor haven næsten falder ind i stuen.

Badeværelserne er flotte - de er henholdsvis fra 2005 og 2013 - der er brusenicher og det ene er også med spabad.

Her er også entre og yderligere 2 værelser - hvor det ene bliver brugt til soveværelse og det andet til kontor.

Der er naturligvis gulvvarme overalt.