Dyrehaven 27, Nyråd, 4760 Vordingborg

Gennemrenoveret villa i attraktivt område i Nyråd

Beliggenheden på denne attraktive villa er vestvendt grænsende direkte op til åbne marker, hvor panorama udsigten over markerne, skoven, vandet og selve Vordingborg by, hvor byens vartegn Gåsetårnet smukt kan nydes, ligger denne skønne villa.
I denne ejendom kan du især nyde eftermiddags- og aftensolen i fulde drag.

Ja - der er tale om en villa - men ikke en hvilken som helst villa. Boligen byder på 210 kvadratmeter der er gennemgribende moderniseret. Dertil er der også en stor muret dobbelt garage, der er bygget i samme stil som selve boligen. Garagen er i grundareal på 60 kvadratmeter og yderligere 40 kvadratmeter 1.sal, som f.eks. kunne være kontor, kreativt værksted eller blot et sted, hvor ens teenagere, ville have et fristed.

Fra indkørslen er der en nyanlagt flisegang på til boligen. Haven er i forskudte niveauer og giver mulighed for mange skønne spots i haven. Her er flere gode terrasser der alle er optimalt placeret i forhold til solen.

Det præsentable ydre går igen i det indvendige, hvor familien siden deres overtagelse af ejendommen i 2007, løbende har vedligeholdt boligen. Senest har boligen gennemgået en total gennemrenovering med bl.a. udskiftning af vinduer, døre, køkken, badeværelser etc.

I stueetagen finder I et stort harmonisk og vinkelbygget opholdsrum, som udgør kombineret stue - der naturligt hænger sammen som hyggeligt køkken-alrum med integreret spisestue og udgang til terrasser. De store vinduespartier sørger for et godt lysindfald i hele køkken-alrummet og stue.
Som ekstra bonus er hvidevarerne af mærket GAGGENAU, køkkenet udformet fuldstændig efter ejeres eget hoved med elementer fra Multiform – Der er intet den nuværende ejer har gået på kompromis med.

Stueetagen byder dertil også på 2 store værelser, et bryggers/baggang med god arbejdsplads, elegant brusebadeværelse og midt i huset ligger hall'en med udgang både til gårdmiljø og den sydvendte have - rummet er præget af den smukke åbne trappe, der leder jer op til 1.salen.

Allerede på vej op ad trappen fornemmer man, at lyset bliver endnu mere udtalt og den store lyse stue, kommer til syne.

Udover den lækre lyse stue med stort glasparti byder førstesalen, hvor udsigten også kan nydes. også på et åbent kontormiljø, der går i et med stuen.
Der er værelse, meget stort og smagfuldt brusebadeværelse med gulvvarme samt soveværelse med walk in closet.

Læg dertil gulvvarme i hele stueetagen og af øvrige lækre finesser kan nævnes armaturer fra VOLA & VIPP og andre spændende designmæssige genialiteter.

Udstykningen som denne villa er placeret i, Dyrehaven, er fra 80`erne. En skøn udstykning med flere små veje der alle er lukkede og trafikken minimal. Dertil er der flere velplejede fællesarealer - legeplads til børnene, stor fodboldbane og grønt areal samt en god stemning. Området passes af en meget velfungerende grundejerforening.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 10 min. gåtur - og med Hulmosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.