Dyrehaven 27, Nyråd, 4760 Vordingborg

Når udsigten siger mere end 1000 ord

Helt oppe bagerst i kvarteret - gemt lidt af vejen og grænsende direkte op til de åbne marker, hvor panorama udsigten over markerne, til skoven, vandet, Storstrømsbroen og selve Vordingborg by, hvor byens vartegn - Gåsetårnet - knejser smukt mod himlen.

Ja - der er tale om en villa - men ikke en hvilken som helst villa - idet der ikke blot er 210 kvadratmeter bolig, som er gennemgribende moderniseret, men også med en stor muret dobbelt garage - naturligvis bygget magen til selve boligen - der er i grundareal er på 60 kvadratmeter og yderligere 40 kvadratmeter 1.sal, som f.eks. kunne være kontor, kreativt værksted eller blot et sted, hvor ens teenagere, ville have et fristed.

Haven er et kapitel for sig, der er præsentabel flisebelagt gangareal op til boligen, i forskudte niveauer, her er flere gode terrasser, alle hver for sig orienteret mod solens timer på himlen, en lille privat skovlund, hvor tankerne kan flyde og ellers græsareal, hvor ungerne kan boltre sig.

Udstykningen omkring Dyrehaven er fra 80`erne - der er flere veje - hvor de alle er lukkede og trafikken minimal.

Der er velplejede fællesarealer - legeplads til børnene og en god stemning. Området passes af en meget velfungerende grundejerforening.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 min. gåtur - og med Hulmosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Det præsentable ydre går igen i det indvendige, hvor familien siden deres overtagelse af ejendommen i 2007, løbende har investeret ikke blot tid, men også rigtig store summer, i udskiftning af vinduer, døre, køkken, badeværelser etc. i tiden frem til dato.

I stueetagen finder I et stort harmonisk og vinkelbygget opholdsrum, som udgør kombineret stue - der naturligt hænger sammen som hyggeligt køkken-alrum med integreret spisestue og udgang til terrasser.

Som ekstra bonus føler vi behov for at nævne, at hvidevarerne er af mærket GAGGENAU, køkkenet udformet fuldstændig efter ejeres eget hoved med elementer fra Multiform o.s.v. - blot for og sige, at der ikke gået på kompromis nogen steder.

Her er 2 store værelser, et bryggers/baggang med god arbejdsplads, elegant brusebadeværelse og midt i huset ligger hall'en med udgang både til gårdmiljø og den sydvendte have - rummet er præget af den smukke åbne trappe, der leder jer op til 1.salen.

Allerede på vej op ad trappen fornemmer man, at lyset bliver endnu mere udtalt og den store lyse stue, kommer til syne.

Her er åbent kontormiljø, der går i et med stuen, hvor der også er stort glasparti ud til svalegangen, hvor udsigten bliver endnu mere udtalt ud over Femø, Vejrø etc.

Der er værelse, meget stort og smagfuldt brusebadeværelse med gulvvarme samt soveværelse med walk-incloset.

Fik vi forresten nævnt, at der er gulvvarme i hele stueetagen og af øvrige lækre finesser kan nævnes amaturer fra VOLA & VIPP og andre spændende designmæssige genialitteter.