Egernvej 7, Nyråd, 4760 Vordingborg

At det er en arkitekt der har tegnet ejendommen, skinner tydeligt igennem

SOLGT
Nyråd er ideel for børnefamilien eller blot familien, som ønsker nogle omgivelser, der "kan lidt mere", ligesom det kuperede terræn omkring Nyråd og måske netop ejendommen her, der udover at rumme et utal af kvadratmeter i flere plan, er der en helt særlig energi, når man ankommer til den arkitekttegnede villa her på Egernvej 7.

Ejendommen ligger på et hjørne, omkranset af høj hæk der virkelig skaber privatliv, indkørslen ind til den store dobbelte carport er flisebelagt - der er flisebelagt gårdhavemiljø og ellers udlagt med plæne og høj gammel beplantning, der skaber miljø i haven og hvis der skal spilles fodbold, eller hvis børnene skal udforske Vintersbølle skoven, så er Kløften det oplagte valg. Kløften er også det sted, der samler børn og barnlige sjæle, når vinterens sne skal nydes på ski eller kælk.

Vejen og området er roligt, man er fri for en masse trafik og den for området kendte stiforbindelse til Vordingborg By - Bakkebøllestien - nåes indenfor ca. 10 minutter på "gå-ben" og udover at være tæt på smuk natur, er der heller ikke langt til badestrand, skole og børnehave, og vil du til Vordingborg, tager det blot fem minutter i bil. Nyråd ligger desuden blot en times kørsel fra København med motorvejsafkørsel og -tilkørsel kort derfra.

Facaderne i kalksandsten, de forskudte plan, built-up-taget o.s.v. - er blot nogle af de elementer, der er med til og skabe noget ganske særligt her i ejendommen.

Ejendommen er tilmeldt fjernvarme tilslutning. Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår tilslutningen sker.

Indenfor åbenbarer sig en virkelig venlig og åben bolig med en masse fede detaljer, som virkelig kan tilskrives arkitekten.

Husets hjerte er dagligstuen, hvor lysindfaldet er fuldstændig enestående, der er muret pejs i endegavlen (er dog ikke længere aktiv, men kan sikkert reetableres), stor spisestue med udgang til terrasse og haven samt køkken med spiseplads.

Entr`en er stor og rummelig, har udgang til baghaven samt åbent trappeløb til både det forskudte plan "foroven" og ned til underetagen.

I det forskudte plan er der fordelingsgang, gæstetoilet, 3 gode værelser, stort soveværelse samt flisebadeværelse med brus.

Underetagen er højloftet, tør og utrolig anvendelig, hvor der også her er masser af plads, med brusebadeværelse, bryggers/baggang, depot-/vinrum, depotrum samt yderligere stort rum, som de fleste nok vil kalde en gildestue.

Bevares - her er bestemt forhold som man vil ændre, men vigtigs af alt er, at man syntes om og forstår arkitektens tanker og så selv ændre de forhold i ejendommen, som man ønsker.

Her er muligheden for at erhverve en dejlig stor og velholdt villa i et meget børnevenlig kvarter - vi syntes I selv skal kommer og opleve hvad vi mener.