Elmealle 29, 4760 Vordingborg

Villa i den attraktive vestlige del af byen

SOLGT
De fleste af villaerne i Elmealle kvarteret er fra 50`erne og mange vil sikkert kalde dem for "murermester-villaer".

Området ligger i den vestlige bydel og består af 4 veje - Birkealle/Elmealle/Platanvej og Kastanievej - som alle hænger sammen.

Nærheden til Vordingborg by er god - vi er stadig trukket lidt væk fra selve byen og kan alligevel komme derind på 5 minutter - selvom man går.

Området omkring denne villa byder på gode indkøbsmuligheder, kulturelle oplevelser og naturoplevelser. Alt ligger dejligt tæt på - her er let at komme til alfarvej, ligesom byens handelsstrøg og togstationen med timedrift til København kan nås indenfor bare få minutter. Byens publikum er alt fra den yngre familie til det modne ægtepar.

Byen har tre havne, to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære strand, Ore Strand. Stranden ligger blot 4 kilometer væk fra den skønne villa, hvis du cykler gennem skoven. Tager du bilen, er du på stranden i løbet af bare 10 minutter.

Uddannelsesmulighederne i byen er ligeledes gode. Der er almindelige folkeskoler, handelsskole og gymnasium (ZBC, Zealand Business College), Rudolfs Steiner-skole, samt lærer - og pædagogseminarium. Vordingborg er hertil hjemby for Danmarks Borgcenter - det tidligere Sydsjællands museum.

En villa du bør se - Så kig forbi - du vil blive overrasket over de mange muligheder, villaen byder på.

Villaen fremstår idag fuldstændig renoveret med tag fra 2019, nyere vinduer, hulmursisoleret og efterisoleret. Al murværk er renoveret i 2021.

Indgang via smuk hoveddør til entre med opgang til 1.sal og adgang til stueetagen som har flot soveværelse med skabsvæg og flot egeplankegulv (væg fra soveværelse til stue er en let væg og kan nemt nedrives så man får en stor vinkelstue), mindre gang, gæstetoilet som er helt tidssvarende. Skøn lys stue med egeplankegulv, brændeovn og udgang til flot ny udestue, hvor du kan nyde den flotte udsigt ud over hele haven. Dejligt køkken med spiseplads og udgang til træbalkon og nedgang til stor fliseterrasse og haven.

På 1.sal, som idag er indrettet som selvstændig lejlighed, men som nemt igen kan omdannes til værelser og soveværelse til familien. Der er nyere badeværelse fra 2015 og et dejligt køkken, som uden problemer kan fjernes og bruges til værelse.

Nedgang til kælder som har klinkegulve og er for nylig total istandsat, der er dejlige rum til opbevaring, bryggers/vaskerum med brusebad, sauna, der dog ikke har nogen ovn. Ligeledes er der i kælder en garage med epoxybehandlet gulv med nyere rulleport. Nedkørsel hertil sker fra vejen.

Der er stort udhus og brændeskur og en kæmpe have for ungerne at lege i.

Huset opvarmes med fjernvarme og brændeovn.

En fuldstændig fantastisk ejendom, som lige er klar til at rykke ind i for familien, som gerne vil have lidt plads.