Elmealle 64, 4760 Vordingborg

Når den hyggelige stemning og atmosfære går hånd i hånd

SOLGT
I den vestlige bydel ligger et kvarter fra 50`erne - centreret omkring vejene Birkealle/Elmealle/Platanvej & Kastanievej.

Vejene er alle forbundet med hinanden - der er stisystem mellem vejene og fordelingen af børnefamilier og det lidt mere modne publikum er ret god.

Vordingborg er en by og købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster samt en form for knudepunkt for den nye Femern-forbindelse.

Byen har, inden for ringen af godser, små 12.000 indbyggere og 17.600 indbyggere med satellitbyerne Nyråd, Ørslev og Stensved. Disse byer er gamle landsbyer, der har udviklet sig til satellitbyer med store villakvarterer, fordi godserne Rosenfeldt, Iselingen og Marielyst vanskeliggør en samlet byområdeudvikling.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog), kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen) samt jernbanestation (med timedrift til København). Byen er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, tidligere fodboldlandsholdstræner og landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Baghaven er orienteret mod øst - der er høj hæk på alle sider - så der er ingen, der "kigger ind". Her er masser af plæne og høj gammel beplantning - en lille ugenert hyggekrog - med udgang fra køkkenet og en veltrimmet forhave - også med plæne.

Fra selve Elmealle er der flisegang op til ejendommen - der første man møder er stort overdækket areal - eller nok nærmere en overdækket terrasse, hvor sælger i den grad, har formået og gøre hyggeligt og samtidig også er her, man træder ind i selve ejendommen.

Entre`en fungerer også som fordelingsgang - her er 2 gode værelser - et mindre badeværelse med kar - køkken med spiseplads og udgang til den hyggelige lille terrasse samt en vinkelstue - der både levner plads til flere sofa-arrangementer og samtidig også her - nedgang til er til underetagen.

Underetagen er et kapitel for sig - der er rigtig hule-stemning - men bar (som man havde i de gode gamle dage) og atmosfære, fyr-/vaskerum samt yderligere depotrum, hvor alle sommertingene kan stå vinteren over.
BEMÆRK: Nye vinduesrammer med støj isolerende glas isættes overalt ( - hoveddør).