Elmevej 9, 4900 Nakskov

Kr. 2.100,00 pr. kvadratmeter + kælder i Nakskov by - så kan alle da være med

SOLGT
Nakskov, der er Lollands største by, ligger smuk for enden af Nakskov Fjord. Byen har mange hyggelige stræder og gader - heriblandt en af Danmarks ældste gågader. Oplev det smukke fjordlandskab på tur med den gamle postbåd eller besøg Frederiksdal Gods og smag stedets verdensberømte kirsebærvin.

Sådan indleder VisitLollandFalster sin præsentation af byen og jeg må sige, at Nakskov virkelig "kan noget".

Nakskov Fjord er et Natura 2000 og område er et eventyr i sig selv. F.eks. den lange krumodde Albuen, der i højvandstider kun kan nåes ved båd, hvor man bl.a. finder huse og førhen lå en skole. Blandt de mange øer i Nakskov Fjord finder man bl.a. Enehøje, hvor verdenskendte eventyrer Peter Freuchen boede.

Nakskov er som sagt den største by på Lolland og centrum for oplandets kulturelle aktiviteter, bl.a. i teater, koncerter, festivaler, sportsaktiviteter og mange andre spændende arrangementer. I byen finder man en række shoppingmuligheder og supermarkeder. På Campus Nakskov har omkring 1.000 unge deres daglige gang over en række forskellige gymnasiale- og erhvervsuddannelser.

Nakskov er arbejdsplads for mange af byens indbyggere samt pendlere. Byen er en stolt gammel industriby, med et hav af virksomheder. Nakskov Havn er en aktiv industrihavn med mange produktionsarbejdspladser, hvorfra der udskibes gods til hele verden.

Den sammenbyggede ejendom på Elmevej skulle efter sigende oprindeligt været bygget som arbejderbolig til medarbejderne på det hedengangne Nakskov Skibsværft og ligger som en blandt mange lignende på vejen og de omkringliggende veje.

Under 500 meter væk ligger Strandpromenaden ud mod vandet, yderligere 1,4 kilometer væk ligger den berømte Hestehoved Strand og lystbådehavn og fra boligen til bymidten i Nakskov er der ca. 2 kilometer.

Ejendommen sælges for et dødsbo, så overtagelsen er intet problem.

Facaderne er pudsede, taget er røde tagsten, der er 3 etager inklusiv kælderen og som det ser ud nu, ligner det 2 lejligheder, med hver deres indgange, men er noteret som et almindeligt 1 familieshus.

Man skal dog være opmærksom på - og som man næsten kan læse sig til ud fra prisen - er det også en ejendom, hvor man skal forvente at skulle renovere, men det burde der også være plads til når man ser på prisen.

Haven er ikke særlig stor, det meste er plæne og mindre flisebelagte arealer, diverse småskure/udhus og ellers tid til at nyde tilværelsen.

Stueplanet er med entre, toilet, køkken, soveværelse samt god og regulær stue.

1.salen er mere eller mindre en tro kopi af stueplanet, med entre for enden af trappen, toilet, køkken, soveværelse samt stue.

Gældende for begge disse 2 etager er, at der IKKE er noget bad på nogen af salene, dette foregår i kælderen.

I kælderen er rum med brusekabine og diverse disponible rum.