Engpibervej 7, Skaverup Strand, 4760 Vordingborg

Den Spanske stemning fornægter sig ikke i det udvendige

SOLGT
Fritidshusområde ved Næs / Skaverup Strand på Sydsjælland, ligger ca. 7 km. fra Vordingborg by .

Det er indbegrebet af fred og ro - her er masser af natur - trafikken er minimal og man kommer helt "ned i gear".

Fjorden kan man gå til - det tager måske lidt tid - men her er ideelt fiskevand og vil man bade i det store friske hav, er der ca. 20 minutters cykeltur ud til den kysten og badestranden - hvor man går igennem Rosenfeldt Skoven og vil man have endnu mere natur - er det blot og køre videre ud til det naturskønne område på Knudshoved - en pragtfuld oplevelse for børn og voksne.

Som en lille kuriosa fortæller historien, at i yngre jernalder og vikingetid lå en lille bebyggelse på Næs i bunden af Avnø Fjord, hvor vikingeskibene kunne lægge til. Udgravninger har afsløret huse, værkstedshytter og brønde og et rigt fundmateriale, der fortæller om mange håndværksaktiviteter.

Ejendommen er fra 1968 - der er masser af plads og rent faktisk lige til og tage i brug.

Ejendommen er opført i træ og efterfølgende pudset op og malet, så den nu fremstår i den flotte varme halvbrune farve, der sender tankerne henimod det Spanske.

Der er god stor fritliggende carport med tilhørende redskabsrum og en stor højtbeliggende grund, hvor man kan kaste et blik ud til markerne.

Selve Engpibervej er lukket - så trafikken er absolut minimal.

Ejendommen er det man kalder en "familie-ejendom".

Oprindeligt opført i 1968 af sælger forældre og sidenhen i 2008 købt af nuværende sælger - men tiden er inde til og give "stafetten" videre til nogle nye, som vil sætte pris på ejendommen og stedet.

I forbindelse med indgang til ejendommen er der er en stor overdækket terrasse - som vender mod syd.

Indvendigt er der stor åben stue med åbent køkken i forbindelse med.

Mellemgang med udgang til baghaven, der er forberedt til installation for vaskemaskine (bemærk her - at afløbet IKKE er etableret) samt med opgang til loftet.

Her er børne/gæsteværelse, stort soveværelse samt et nydeligt lyst flisebadeværelse med brus.

En ekstra lille bemærkning er, at bedsteforældrene - tilbage i 70`erne - gravede ud til en solgryde i baghaven, med støbte vægge, grill o.s.v. - hvilket dog ikke længere er intakt, da 2 af væggene er faldet sammen, men muligheden for at genetablere er til stede, men det kræver en del arbejde og midler.

Køber bedes særligt bemærke, at der i forbindelse med selve sommerhuset er en ca. 23 kvm. stor overdækket terrasse, som står noteret med 44 kvadratmeter - hvilket IKKE er korrekt og B.B.R.-ejermeddelsen derfor er forkert.