Enighedsvej 3, Lendemarke, 4780 Stege

Byhus i 2 plan med gulvvarme, fede detaljer og klar til overtagelse

På indfaldsvejen til Møns hovedby Stege ligger Enighedsvej som en sidevej til venstre og ejendommen i nummer 3 kommer straks til syne, som den 2. ejendom på venstre side.

Ejendommen er nok det, som de fleste vil kalde et rigtig godt byhus, med alle dets dyder og gode byggestil, der var i 1915.

Facaderne er røde sten, taget er med sorte tagsten og der hører yderligere stort udhus/værksted til i baghaven, som er opført dels i pudset mur og træ og tækket med tagpap.

Haven er lukket og vender mod vest, der er indkørsel med plads til flere biler, flisebelagt gårdhavemiljø og den resterende del er udlagt med plæne, så alt er nemt og lige til.

Med sin størrelse er huset velegnet til såvel førstegangskøberen som den mere etablerede familie eller som flexbolig til sommerhusfolket.

Ejendommen ligger i gå- og cykleafstand til Stege by, som er Møns charmerende og levende hovedstad. Byen byder på masser af shoppemuligheder, specialforretninger, gallerier og lækre restauranter. Desuden er skoler, fritidsaktiviteter og dagligvarebutikkerne lige om hjørnet.

Det hyggelige ydre går igen i det indvendige, hvor der i hele stueetagen er gulvvarme og alle steder smukke sorte blanke granitklinker - dog med undtagelse af badeværelset, hvor der er en anden klinke.

1.salen er med synlige bjælker og loft til kip, her er brændeovn i stuen som supplement til gulvvarmen, sprodsede vinduer og ja - lige klar til og rykke ind i.

Hoveddøren er placeret i nordgavlen ud mod indkørslen og bag døren ligger entre`en.

Køkkenet er lyst og ligger i åben forbindelse til spisestuen eller skal vi blot kalde det et stort køkken/alrum med udgang til gårdhaven.

Stuen vender mod øst og er med brændeovn samt åben trappe til 1.salen.

Badeværelset er lyst, med muret bruseniche, bord- og skabsmiljø samt installation for vaskemaskine og tørretumbler.

For enden af trappe til 1.salen, er der repos med en masse indbyggede skabe.

Her er også 2 gode store værelser - med synlige bjælker og loft til kip.

Kom og lad os vise jer, hvad vi mener.