Færgegaardsvej 89, 1. tv., 4760 Vordingborg

Solens stråler og skæret fra det blå hav - fylder lejligheden med energi

SOLGT
Solens stråler og skæret fra det blå hav - fylder lejligheden med energi.

De 3 ens blokke knejser flot ud mod vandet og områdets 3 broer kan nydes i fulde drag.

Kvarteret hedder Marinahusene - der er lukkede veje - flisebelægning i det meste og med gæsteparkeringspladser - en lille sø mod øst og lystbådehavnen ligger direkte overfor.

Der findes ingen lejligheder i stueplan - de er brugt som parkeringspladser - der hører et lille redskabsrum til og turen til op til lejlighederne kan foregå enten via trapperne eller elevatoren.

Bygningerne har 4 etager - de 3 første med 3 lejligheder på hvert plan og 1 stor lejligheden på toppen som penthouse.

Umiddelbart udenfor døren holder bybussen - der er ca. 10 min. gang til fitness-center, pizzaria og 2 supermarkeder - ca. 1.5 km. til Vordingborg Centrum med godt handelsstrøg og banegården har togtrafik med timedrift til København.

Dørene ind til trappetårnet er altid låst - man skal som gæst altid gives adgang inden man kan komme ind - så uvedkommende personer kommer ikke bare ind.

Så snart entredøren går op - fornemmer man straks - at vandet og lyset byder en velkommen.

Entre`en er også fordelingsgang og her er garderobe.

Inde til højre er der bryggers - klinkegulvet er opvarmet - her er skabe og vaskemaskine & tørretumbler.

Længere fremme på højre side ligger badeværelset - her er også opvarmet klinkegulv og muret bruseniche & på venstre side ligger 2 værelser.

Længst fremme ligger stuen - den er åben - her er masser af lys og vinduer - udgang til terrasse i hele lejlighedens bredde - et lille skur - så livet kan leves endnu længere på terrassen mens udsigten nydes.

Køkkenet er skærmet af med en væg ind mod stuen - her er god arbejdsplads og alle hvidevarer til rådighed.

Sælger har i starten 2021 fået opsat specieltilpassede gardiner med automatik i hele stuen og specieltilpassede persienner i de 2 værelser for kr. 40.000,00 og som kan tilkøbes for kr. 12.500,00 (kopi af regningen kan forevises).