Færgegaardsvej 91, 4., 4760 Vordingborg

Penthouse - rent liebhaveri i unikke omgivelser

SOLGT
Den fantastiske panoramaudsigt du får i denne penthouse vænner du dig hurtigt til.

Lejligheden består af i alt 160 kvm. samt 80 kvm. terrasse. Denne går hele vejen rundt om - så mulighederne er mange for at nyde omgivelserne og de lange varme sommeraftener.

Da lejligheden er en penthouse har du ingen naboer, der er utrolig dejligt meget plads og store panoramavinduer så udsigten kan nyde hvor end du ser hen. Derudover er der elevator direkte ind i lejligheden- denne får du adgang til direkte fra parkeringspladsen, med andre ord adgangen til penthouse lejligheden er noget helt særligt.

Få lejligheder har den høje status som denne penthouse har.
Denne lejlighed har tilknyttet en privat overdækket parkering i stueetagen i ejendommen.

En ekstra og meget spændende bonus for denne lejlighed er den nuværende ejer. Denne bor og lever til dagligt i sit eget kunstgalleri lidt uden for Nairobi i Sydafrika.
Her kommer hendes kunder for både at opleve, blive inspireret og for at købe hendes spændende afrikanske kunst. Det er også med afsæt i denne livsstil at hun har skrevet to safaribøger. Hun rejser verden rundt med hendes kunst og foredrag omkring hendes liv.

Penthousen er derfor spækket med spændende eksklusivt afrikansk kunst, skulpturer, malerier mv. som der efter aftale kan købes med.

Selve lejligheden ligger ubeskriveligt skønt - når man kommer til lejligheden mødes man af det blanke vand og solen der står direkte ind fra syd.

Ved ankomst til lejligheden er indgangen via elevatoren der går direkte til 4. Sal. Når elevatoren stopper og døren går op træder du direkte ind i lejligheden.
Lyset byder dig velkommen og de hvide vægge og lofter der i samspil med ovenlysvinduet forstærker hele denne oplevelse.

Stuen eråben og hænger smukt sammen med det hvide åbne køkken - alt i lejligheden er centreret omkring udsigten da udsigten er udsøgt og et bærende element i lejligheden hvad enten det er vandet, broerne, byens tage eller den smukke solnedgang der kan nydes fra terrassen mod vest, når solen forsvinder under vandoverfladen.

Fordelingsgangen har udgang til trappetårnet og elevatoren, der er tre store værelser, gæstebadeværelse med brud, opvarmet klinkegulv og vaskesøjle samt separat forældreafdeling med eget badeværelse med spabad, brus, opvarmet klinkegulv og en uhindret mulighed for at nyde solnedgangen mens man ligger i sin seng.

Lejligheden fremstår helt ny, har kun være brugt meget lidt.

Til behagelig information kan vi oplyse at det kun er 2. Gang der er udbudt en penthouse i Marina Husene siden de blev bygget i 2007.