Farøvej 3, 2. TH., Havnefronten, 4760 Vordingborg

Skøn udsigtsejerlejlighed ved Havnefronten i Vordingborg Syd.

SOLGT
Ved havnefronten i Vordingborgs Sydhavn - "Margrethehuset" - exklusivt boligbyggeri i 5 etager hvor denne skønne og velindrettede ejerlejlighed er beliggende på 2.sal og er bl.a. udstyret med 2 dejlige altaner, der er elevator, rigtig godt kælderrum, fælles kælderrum, egen p-plads og meget mere - Skal ses og opleves.

Margrethehuset er opført i 2004 og opfylder således alle krav til en moderne bolig. Beliggende direkte ned til havneområdet med skøn udsigt over Masnedsund, til Storstrømmen og Farøbroerne.

Du vil således opleve en ejendom der er i balance med sig selv og sine omgivelser, - ude som inde. Bygningens ro, harmoni og klassiske elegance gør det til en nydelse at færdes og bo her.Hvor man end opholder sig i boligen vil man fornemme at man bor ved vandet.

Hyggeligt beliggende ved den lille lystbåde- og fikerihavn, gode indkøbsmuligheder i nærområdet, - Lidl, Netto og bager samt busforbindelser til Vordingborg Station og bymidte, Hvad kan man næsten forlange mere........

Vil også kunne erhverves og anvendes som "Flex-bolig".


Ejerlejligheden er indrettet således:

Hyggelig entre, elegant badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Lyst og arbejdsvenligt køkken hvor der er "åbnet op" med kik til stuen hvilket gør køkkenet endnu mere lyst. Køkkenet er iøvrigt udstyret med alt i hvidevarer.

Desuden stor smuk lys stue med godt lysindfald og med udgang til vestvendt altan.

Soveværelse med skabe og yderligere 1. værelse/spisestue ligeledes med udgang til østvendt altan.

Altaner samlet ca. 10 m2. (se indretningsrids.)

Ejerlejligheden er udstyret med parketgulve overalt, - dog opvarmet klinkegulv i badeværelset.

En rigtig dejlig ejerlejlighed, velholdt, fremstår som ny, med fin udsigt og til en yderst fornuftig pris.