Farøvej 4, 1. TH., Havnefronten, 4760 Vordingborg

Vandudsigt - både mod øst og vest - helt vidunderligt.

SOLGT
Ved havnefronten i Vordingborgs Sydhavn - "Ingridhuset" - exklusivt boligbyggeri i 5 etager hvor denne skønne og velindrettede ejerlejlighed er beliggende på 1.sal og er bl.a. udstyret med 2 dejlige altaner, der er elevator, rigtig godt kælderrum, fælles kælderrum, egen p-plads og meget mere.

- Skal ses og opleves.-

Ingridhuset er opført i 2006 og opfylder således alle krav til en moderne bolig. Beliggende direkte ned til havneområdet med skøn udsigt over Masnedsund, til Storstrømmen og Farøbroerne.

Du vil således opleve en ejendom der er i balance med sig selv og sine omgivelser, - ude som inde. Bygningens ro, harmoni og klassiske elegance gør det til en nydelse at færdes og bo her.Hvor man end opholder sig i boligen vil man fornemme at man bor ved vandet.

Hyggeligt beliggende ved den lille lystbåde- og fiskerihavn, Kulturarkaden og gode indkøbsmuligheder i nærområdet, - Lidl, Netto og bager samt busforbindelser til Vordingborg Station og bymidte, Hvad kan man næsten forlange mere........

Er du kunstinteresseret findes der i byen en virkelig velfungerende kunstforening.

Der bydes velkommen i den lille entre hvorfra der er adgang til et rigtig dejligt badeværelse med bord/vask/ skabsarrangement, vaskesøjle og stor bruseniche.

Lyst og arbejdsvenligt køkken som således er i åben forbindelse med den hygelige store stue.

Køkkenet er veludstyret med skabe og god afsætningsplads samt diverse hvidevarer og herfr er der således også kik til vandet.

Den store smukke og lyse stue med karnap, har et rigtig godt lysindfald og har deslige udgang til dejlig syd/vestvendt altan.

Rummeligt soveværelset med mange skabe skabe og fra det ekstra værelse, der er østvendt, er der udgang til altan hvor det lille hygelige havneområde kan nydes sammen med morgensolen.

Ejerlejligheden er røgfri

De 2 altaner har et samlet areal på ca. 10 m2.

Der er også stort fælles kælderrum/cykelparkering.

Der er dørtelefon med Tv.

Ejerlejligheden er udstyret med parketgulve overalt, - dog opvarmet klinkegulv i badeværelset.

En rigtig dejlig ejerlejlighed, velholdt, fremstår som ny, med fin udsigt og til en yderst fornuftig pris.

Se vedhæftede indretningsrids.

Aftal besigtigelse med mægler.