Fasanvej 2, 4720 Præstø

Med grund direkte ned i vandet og eget badeplateau

SOLGT
Godt gemt af vejen og et sted som ikke ret mange ved, gemmer der sig en vej, med ejendomme som ligger helt forrygende, med grund helt ned til vandet og med en udsigt der kun er de få forundt.

Villaen er arkitekttegnet og er af nuværende ejer transformeret til det smukke resultat der er i dag, med spændende vinkler, integreret carport på 27 kvadratmeter, indkørsel i chaussesten etc.

Haven er utrolig stor og lukket, hvor det meste består af plæne, der er rent faktisk af 2 grunde, men sælges som en samlet ejendom, da det skaber en helt særlig form for privatliv.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur.

Her langs den smukke kyst kan I gå lange ture og nyde synet af de smukkeste solnedgange. I nærområdet ligger Roneklint Skanse, der blev opført omkring 1808 i forbindelse med Englandskrigene, og der er ikke langt til Borgbanken med den gamle kongeborg på Jungshoved.

Skal turen gå til København er af- og tilkørslen ved Bårse det mest hensigtsmæssige at benytte og turen derfra tager ca. 1 time.

Præstø havn er placeret på sydøstkysten af Sjælland i Præstø Fjord. Havnen er en naturhavn, og den er omkranset af købstad, skov og fjord. Havnen har tidligere været en travl trafik havn, og nu står bygninger som toldbygningen og pakhuse tilbage som en erindring om de gamle dage. Bygningernes idylliske udseende rammer havnen ind, og de er blandt andet med til at give havnen en unik atmosfære.

På havnen er der cafe`er, restauranter etc. som er med til at forene det maritime miljø.

Havnen ligger i bunden af den smukke Præstø Fjord - et naturskønt fuglebeskyttelsesområde, hvilket giver sejlerne masser at se på undervejs samt en fin børnevenlig badestrand cirka 150 meter fra havnen.

Præstø er også kendt for gourmet, idet hotellet Frederiksminde igen, er blevet hædret med en Michellin-stjerne.

Afstand til golfbanen i Mogenstrup er ca. 19 kilometer. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en af Danmarks smukkeste 18 hullers parkbane.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt og helt særligt lysindfald.

Plads er der rigeligt af og de 151 kvadratmeter er udnyttet så genialt, er der faktisk ikke er noget spildplads.

Her er både stort køkkenafsnit, åbent og sammenhængende stuemiljø, med spisestue og trin ned til dagligstuen, hvor der naturligvis er udgang til overdækket terrasse og haven, ligesom udsigten over vandet og til Nysø Slot kun bliver endnu mere udtalt.

Her er grovkøkken/baggang, 2 rummelige værelser, flisebadeværelse med brus, entre/fordelingsgang samt stort soveværelse med adgang til yderligere flot brusebadeværelse