Figenvej 12, Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg

Tilbagetrukket på grunden & klar til indflytning

SOLGT
Bakkebølle er en bebyggelse på Sydsjælland - beliggende i Vordingborg Sogn - øst for Vordingborg .

Bakkebølle var indtil 1774 ejet af Vordingborg Rytterdistrikt. Siden kom det under godset Liliendal ved Mern. I landsbyen er rejst en sten til minde om Bakkebølles frikøb fra Liliendal i 1795, hvor de 16 bøndergårde overgik til selveje. Tidligere var der i Bakkebølle et trinbræt på Kalvehavebanen.

Syd for landsbyen (ved Sjællands sydkyst, vest for Farøbroerne) ligger sommerhusområdet Bakkebølle Strand. Ved Bakkebølle Strand ligger også Galleri Skovfred. Galleriet er et socialt kulturelt eksperiment udviklet af kunstnerparret danske Bjørn Richard Jensen og den brasiliansk fødte Ria Albano.

De nærmeste golfbaner er Møn Golfklub i Stege (ca. 21 km), Falster Golf Klub ved Eskilstrup (ca. 26 km), Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 41 km).

Grundejerforeningen råder over grønne fællesarealer og der er flere steder nedgang og-/eller adgang bademuligheder i Storstrømmen & der er gode fiskemuligheder langs hele kysten og i områdets Put & Take fiskeparker.

Figenvej er lukket og uden gennemkørsel. På grunden er anlagt dobbelt parkeringsareal. Der er flisegang op til ejendommen og videre til udhuset og brændeskuret. Haven er skrånende med græs og høj beplantning. Ejendommen er indbegrebet af et fritidshuset - det er overskueligt - det er nemt og fritiden behøver ikke at gå med renovering og vedligeholdelse. Fra ejendommens bagside mod nord er entre - som også fungerer som fordelingsgang - idet badeværelse med brus ligger til højre. Til venstre et værelse. Ligefremme ligger den åbne stue - der er kombineret med køkkenet. Der er yderligere 1 værelse. Elementerne i køkkenet er hvide og der er udgang til overdækket fliseterrasse og trin ned til haven mod syd.