Florkevænget 8, Nyråd, 4760 Vordingborg

STOR VILLA I NYRÅD KUN 100M FRA VANDET OG VINTERSBØLLE STRAND

I Nyråds attraktive kvarter ved Vintersbølle Strand sker det kun sjældent, at ejendomme bliver udbudt til salg, men her præsenterer vi en af slagsen - og hvilken én!

Denne villa ligger smukt placeret i naturen direkte op til skoven og 100 meter fra vandet. Rødstensvillaen byder på ikke mindre end 236 kvadratmeter kvalitetsbolig med herskabelige stuer og seks værelser, hvoraf flere af dem har udsigt over vandet.

Villaen ligger for enden af en lukket vej - tæt på børnehave og med en sikker cykelsti til skolen i Nyråd. Fra den overdækkede carport tager det fem minutter i bil til Vordingborg, mens køretiden til København er en time.

Med adresse på Florkevænget 8 kan du begynde dagen med en badetur i Vintersbølle Strands rolige vand og svømme med udsigt til det naturskønne område mellem Storstrømsbroen og Farøbroen. Klædt i morgenkåben går du på stiforbindelsen tilbage til villaen og nyder dagens første kop kaffe på en af de solrige terrasser med øjenkontakt til råvildt og fasaner, der er hyppige gæster i haven.

Er du vinterbader, kan du efter en dukkert se frem til at varme dig foran den store, rustikke brændeovn i stuen med gulve, der er beklædt med kvadratformet egetræsparket, eller måske foretrækker du at forkæle dig selv med en tur i villaens sauna.

I din egen jolle kan du fiske i Storstrømmen og senere tilberede fangsten i villaens veludstyrede køkken med elementer fra det svenske Noblessa.

Rødstensvillaen er opført i 1975 som 1-plans villa af det lokale og meget anerkendte firma Bakkebølle Husene, efterfølgende i 1984/85 er 1.salen kommet til, bygget af sammen anerkendte firma og siden har villaen blot haft to ejere.

Vi kunne fortsætte med at fortælle om de italienske klinker i hallen, den fantastiske natur der omkredser huset eller alle de muligheder der er for de nye ejere og meget, meget mere., men vi er nødt til at stoppe her. Så hvorfor ikke bare komme og opleve det hele selv?

Vi glæder os til at vise dig Florkevænget 8.