Fredensvej 8, Bårse, 4720 Præstø

Alt i flotte lyse farver - med nyt køkken fra 2019 - i børnevenligt kvarter

SOLGT
Ejendommen er beliggende i Bårse, en hyggelig lille landsby på Sydsjælland - med lidt over 500 indbyggere.

De fleste vil nok betegne Bårse som en ideel pendler by. Motorvejen ligger ca. 1 kilometer væk - og derfra har du under 1 times kørsel til København.

Bårse er meget mere end en pendler by. Her er sammenhold og stemning - det mest almindelige ting man skal bruge i hverdagen ligger her også - altså Brugsen & bageren. Der er også begyndt at komme rigtig meget industri til byen da også de kan se fordele bl.a. i forbindelse med logistikken.

Fra ejendommen på Fredensvej, er der ca. 200 meter til børnehave & vuggestue, 500 meter væk ligger forskolen der har elever op til 3.klasse og de andre hyggelige byer Præstø og Vordingborg - ligger henholdsvis 7 & 14 kilometer herfra.

Ejendommen ligger højt på Fredensvej, som er en god og rolig vej l- uden den store trafik. Fra vejen er der en god flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer og som ender oppe i den store carport - hvor der også er rigtig redskabsrum.

Haven er meget hyggelig, nem og overskuelig - idet det meste er plæne og pryd, både drivhus og legehus samt en sydvendt fliseterrasse - med god plads.

Nuværende ejer har foretaget rigtig mange forbedringer & moderniseringer i og omkring ejendommen og alt fremstår i en virkelig indbydende stand - der gør, at den er fuldstændig klar til indflytning.

I facaden mod nord er der 2 indgange og vi starter ved hoveddøren.

Entre`en er stor og fungerer samtidig som fordelingsgang.

Køkkenet er hvidt og med spiseplads, renoveret i 2019 med elementer fra IKEA og alt i hvidevarer.

Bryggerset er også baggang, her er klinkegulv, skabsfryser samt vaskemaskine og tørretumbler.

2 gode børne/gæsteværelser, stort soveværelse samt flisebadeværelse med bruseniche.

Stuer er lys og med plads til både spisebord og sofaafdeling, sydvendt og med udgang til fliseterrasse og haven.