Frejasvej 7, Hårbølle , 4792 Askeby

Sommerhus med gæsteannex på meget stor grund

SOLGT

Hvis man ikke vidste det, ville man ikke tro, at der lå en ejendom her - gemt godt af vejen, sommerhusområde ved Hårbølle havn på Vestmøn.

Vandet ligger ikke mere end 300 meter væk, og den hyggelige lyd af skibe, der roligt "tøffer" forbi, kan høres som "sød musik" og er fantastisk at vågne op til.

Faktisk er det hele ideen med området, at man kan trække sig tilbage og være anonym i et dejligt naturskønt område, hvor de fleste beboere kun er der i perioder.

Den nærmeste by er Hårbølle, der ligger mellem Damme og Fanefjord skov på Vestmøn, og byen bliver nævnt første gang ifølge Trap, i 1513-33, som først Haarbølle og senere som 1536 som Haarbølle fra 1536.I området er masser af historie: Udgravninger fra Bronzealderen ved Hårbølle Hestehoved, skansen ved Hårbølle Havn, en af Danmarks længste langdysser ved "Grønsalen", Grønjægers Høj og de historiske stenminer ved Hårbølle Pynt, hvor der i mange år blev "fisket" flintesten og eksporteret til hele verden.

Hårbølle-området har også et levende lokalsamfund med eget kulturhus i Hårbølle, en meget aktiv musik- og forefdragsforening Scenen 1, sit eget lille ostemejeri, en hyggelig kro i Damme og masser af natur, skov og badestrande lige ved hoveddøren.

Alt i alt et dejligt sted at trække sig tilbage - med masser af plads inde og ude - og nyde freden og roen i det hyggelige Møn.